Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seok-do Ma (Dong-seok Ma) je nevybíravý policejní ranař, tvrdý chlápek s pověstí neurvalého býka. V malíku má všechny lokální gangy, jejich nezákonné podnikání; herny, bordely i pouliční prodej rekreačních drog. Se svým týmem tajných sbírá potřebné důkazy pro jejich zadržení. Akci monitoruje jako šelma svoji oběť, když v tom se do města infiltruje trojice čínských mafiánských řezníků, která začíná těm lokálním přebírat jejich území. Ve snaze o jejich nadvládu začíná trojice svým sokům odsekávat končetiny, porcovat jejich těla na kusy a balit je do odpadkových pytlů a cestovních kufrů. V městských ulicích se rozpoutává peklo; napadené gangy z útoků obviňují jeden druhého, zatímco trojice řádí dál jako černá ruka a bere si plnými hrstmi co je jí libo. A když už si s trojicí krvelačných Číňanů nedokáže poradit ani sjednocená gangsterská skupina, je na řadě policejní tým, který, pod výhrůžkou odevzdání případu vyšším autoritám, dostává od svých vyšších nůž na krk a také několik posledních dnů k zadržení všech třiceti podezřelých v čele s vůdcem čínského gangu, Jang Chen (Kye-sang Yoon). (Conspi)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (77)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Jako ten policajt to byl perfektní řízek. Voe dlouho jsem se u nějaké filmové postavy tak nebavil a nefandil jí jako tomuhle fízlovi a to není žádné svatoušek. Kvalitní korejská krimi řezničina, oni to kluci šikmoocí korejští prostě umí. Akce jednoduchá ale tvrdá, nekompromisní a krvavá jak má být. Spokojenost veliká a díky gogo76, že ses na to kouknul, já už to měl staženo nějakej ten měsíc a úplně na to zapomněl. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Akce dobrá, rvačky záživné a jen pěsti, nože a sekery bez pistolí taky potěší. Na druhou stranu je pro mě Korea zas a znova strašně těžko stravitelná - ať už nesrozumitelný jazyk, tak chaos ve jménech a postavách, ale nejvíc mi zde chybí výraznější a drsnější Rkový rating s krví a stejnětak je dvouhodinová stopáž celkem náročná. Neurážející průměr, ale korejští fandové si tu hvězdu navíc asi rádi přihodí. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Tú letenku môžeš kľudne roztrhať, do lietadla sa nedostaneš..." Už dlhšie som si nedal žiadnu "kórejčinu" , tak som skúsil túto gangsterku a dostalo ma to. Kórejská gangsterka to je pre mňa pojem, oni to jednoducho vedia. Dokázali to už niekoľkokrát a vždy veľmi kvalitne a ani tentokrát to nie je inak. Je to opäť klasika, v kórejskej gangsterke asi niet miesto pre strelné zbrane. Užijeme si hlavne nože, palice a občas nejaké to kladivo. Poriadne "kladivá" má i hlavná postava policajta, skvelý, fakt skvelý a navyše veľký sympaťák - Doeg-seok Ma. Asi som našiel svojho obľúbeného kórejca...Rozdával zvláštne ale veľmi účinné "dlaňovky" ako kedysi Bud Spencer, vždy keď ju dal veľmi dobre som sa bavil. Film podľa skutočnej udalosti, opäť veľmi drsný, občas vtipný s veľmi slizkým hajzlom, ktorému prajete skorý koniec. Záverečná bitka na WC bola doslova adrenalínová, dlho som tak kvalitný súboj nevidel, malo to grády...Celkovo veľké prekvapko, vrelo doporučujem, hlavne všetkým kritikom kórejských filmov. 90%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní řezničina pouličních gangů versus svérázné policejní jednotky, která by se dala/měla kvalifikovat rovněž jako svého druhu pouliční gang. Přímočarý úderný scénář s tahem na branku, jasně definované charaktery, pár odlehčených momentů na těch správných místech a k tomu tak častá zcela přehledná kontaktní akce, až to působí, že v tom kaskadéři musí mít více rolí než herci a... A to je vlastně vše. Žádné přesahy, žádné umění. Jenže netřeba pádnějších důkazů, že když víte co děláte, tak i "něco málo" perfektně zvládnutých žánrových prvků stačí na perfektní zábavu. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s tunajšími "aziatmi" vidím asi len každý desiaty film onej proveniencie a predsa mi väčšina z nich príde ako produkt pásovej výroby. Konkrétne v tomto prípade stále spoľahlivej, pretože zaspať či si len odbehnúť sa pri tomto výlete medzi čínsko-kórejské gangy nedalo... ale rovnako tak nehrozilo, že po ňom od vzrušenia nezaspím. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • V celom filme nie je použitá ani jedna strelná zbraň. (Johnny.ARN)
  • Geumcheonská jednotka závažných zločinů zatkla v roce 2004 třicet gangsterů. (CarloRizzi)

Reklama

Reklama