Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

BigBang 

všechny recenze uživatele

Skvělý komediální seriál, ideálně ke sledování v kolektivu. Díval jsem se s velkou radostí a po dlouhé době jsme se chechtali u něčeho společně se synem. Lajna s03 ve mně vyvoávala proud emocí, v rychlém sledu smích i slzy. Těšili mě hlavní protagonisté, jak herci (a herečky!), tak ztvárněné charaktery. Vývoj postav byl sice místy překotný, ale pro mě osobně akceptovatelný. Karikovaný šovinismus a povrchnost postav jsou místy násilné, ale hrozící trapnost zachraňují přesahy do světa médií, která jsou podána stejně nemilosrdně jako hokej; a cameo pana Jágra beru jako přihlášení se tvůrců k tomu, že oni sami se nestaví nad tribalistický dav a též uctívají modly s ostatními. Celkově se tvůrcům podařilo protišovinistické vyznění podat bez povýšeného tupého moralizování, což je vždy vzácné a v aktuální sílící ideologizaci veškeré zábavy ještě vzácnější. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má zase, stejně jako předchozí dvě, spoustu skvělých hlášek, který Hrouzek sype z rukávu prakticky pořád. Dokud se příběh odehrával na tréninku, v šatně, ve vlaku, nebo na hotelu, neměl jsem problém. Ten nastal až při samotným mistrovství světa. Chápu, že herci nemůžou předvádět nějáký extra hokejový výkony, takže tempo jako z krajskýho přeboru jsem v pohodě zkousnul. Horší to bylo ale s tím, co se během těch zápasů dělo - požádání o ruku, Hrouzek se modlí, Guha, Dolinek, nebo Franta jdou poradit na střídačku při finále. A těch nesmyslů tam bylo víc.  Jasný, je to komedie, ale jako velkej hokejovej fanda tyhle věci nemůžu přehlídnout, takže za to hvězda dolů a 69%. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

 "Ty vole, vás tam koupou, vole, v tom pásmu jak tuleně ve vířivce!" Opět výborná série podtržená angažmá u slovenské reprezentace. Hrouzek v podání Langmajera zase trénuje v plném zápalu. Bylo skvělé fandit Slovákům na MS v Praze a být na chvíli zase jedna země tedy Československo. 8/10 ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

První série za mě furt nejlepší, ale stále parádní díly ve 3. sérii, hlavně hlášky směrem ke Slovensku a Brně byly top a ani by mi nevadilo, kdyby to takto zůstalo zakončené. Samozřejmě bych na další sérii hned kouknul, ale přišlo mi tohle jako důstojné zakončení a nevím ani, kam dál by se to mohlo pohnout. Jinak Covid zde velmi pomohl, že stadiony zejí prázdnotou a dobré byly i záběry ze zápasů. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv větší budget seriálu nepochybně svědčí a chudé poměry Havířova střídá štědrý sponzor v podobě O2 (producentům navíc vážně pomohl covid v ušetření nákladů u prázdné o2 arény), tentokrát už jsem se nemohl zbavit neodbytného pocitu, že je to až příliš cheesy a ledabyle nahláškované. Nevím, jestli je to mnou a už mě ty laciné stereotypní hlášky tolik neberou, nebo tady tvůrci zkrátka až moc přitlačili na pilu. Ale lidem se to zjevně líbí a jsem tudíž v menšině. Třetí řadu beru jako fajn zakončení a vlastně bych tu čtvrtou ani nepotřeboval, pokud ale vznikne, určitě zas budu u toho. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Seriál končí finálovým soubojem mistrovství světa mezi Slovenskem a Ruskem, který za nerozhodného stavu dojde až do fáze samostatných nájezdů. Avšak na skutečném mistrovství světa v ledním hokeji se finálový souboj samostatnými nájezdy rozhodnout, dle pravidel, nemůže. Nepadne-li tak gól v prodloužení, následuje další prodloužení a to do té doby, dokud gól nepadne. (Mrsina)

Reklama

Reklama