Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série mě to nenapadlo, snad že v Havířově bývalo v ochozech víc lidí, než ve trojce na zápasech “mistrovství světa”, ale Lajna je bizárek. Vidět to nějaký cizinec, kterej má na háku Lajngoše, Džegra i celej slavnej hokej jako takovej, tak by si patrně klepal na hlavu, jak amatérsky můžou ještě působit seriály z produkce celoplošné televizní stanice. Pravděpodobně by nikdy nezměnil názor, protože by to v něm neprobouzelo ta emoční pohnutí, která se při sledování Lajny dostavují u mě. Trojka fakt vypadala, jak kdyby ji točili kluci odvedle, ale… Takže díky všem! ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

 "Ty vole, vás tam koupou, vole, v tom pásmu jak tuleně ve vířivce!" Opět výborná série podtržená angažmá u slovenské reprezentace. Hrouzek v podání Langmajera zase trénuje v plném zápalu. Bylo skvělé fandit Slovákům na MS v Praze a být na chvíli zase jedna země tedy Československo. 8/10 ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

První série za mě furt nejlepší, ale stále parádní díly ve 3. sérii, hlavně hlášky směrem ke Slovensku a Brně byly top a ani by mi nevadilo, kdyby to takto zůstalo zakončené. Samozřejmě bych na další sérii hned kouknul, ale přišlo mi tohle jako důstojné zakončení a nevím ani, kam dál by se to mohlo pohnout. Jinak Covid zde velmi pomohl, že stadiony zejí prázdnotou a dobré byly i záběry ze zápasů. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Snad i nejlepší série. Jako bývalému fotbalistovi (jak mi říká bývalý hokejista) se to líbí víc než přebor. Ale 4 hvězdy dát nemůžu. Suchánek je trapák. Nic jiného než dělat ze sebe blba za prachy nemůže. Tragéd. To samé si myslím o Genzerovi, který tady ani nehraje:))) Langmajer je výborný a Vágnerová jakbysmet. Táhnou celý seriál. Od začátku jsem Hrouzkovi přál, ikdyž trénoval Slovensko. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla dobrá, druhá o hodně slabší. A teď pozor - třetí je parádní pecka! Už jen trojka Langmajer, Vágnerová a Isteník "hrají" tělem a slovem jak bohové. Do páté epizody jsou to plynulé a až brutální útoky na bránici. Další tři mírně poleví, ale to je jen dojem z předchozího namlsání, protože samostatně taky obstojí. Poklona Kolečkovi, že pro sérii vytvořil takové množství gagů, myšlenek a postřehů. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Během proslovu v kabině začne hrát telefon, jehož vyzvánění je „Zaľúbení“ od Elánu. (Duoscop)
  • Ve finále s Ruskem nemají ruští hráči vesměs na helmách plexi, čímž ale porušují pravidlo číslo 31 odstavec IV. pravidel Mezinárodní hokejové federace, kterými se Mistrovství světa řídí. (mkali)

Reklama

Reklama