Reklama

Reklama

Příšerky pod hladinou

  • Španělsko Deep (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, lidstvo se odstěhovalo o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jednom podmořském údolí žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená taky třikrát více průšvihů, ten poslední je ale opravdu kolosální. Jejich údolí hrozí zkáza a naprosto nepravděpodobná sestava musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, zaplavená Broadway nebo chladná Arktida. Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré! (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (29)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako to vo väčšine prípadov býva: nádejný začiatok sa pomerne rýchlo vyšumí a potom je vidieť už len strmý pokles. Animák Deep čerpá hlavne od „Nema“, ale svoj „originálny nápad“ nedokáže dostať na väčšiu úroveň. Slabý animák len pre tých najmenších. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hrôza. Infantilný humor, nudná zápletka, nesympatické postavy, aj tak sa dajú Príšerky pod hladinou zhrnúť. Keď vám deväťdesiat minútová stopáž príde ako večnosť, nie je niečo v poriadku. Áno, ide o film pre deti a ako taký sa nutne nemusí páčiť dospelému publiku, ale v tomto prípade ide zrovna o príklad, ktorý nie je vhodný ani pre deti. Je to animovaný film, takže heslo "nehľadať v tom logiku" je tu na mieste, ale niektoré veci ako láva či elektrina v mori sú naozaj scestné a deti skôr zmätú. Ani hrdinovia nedávajú deťom ten správny príklad, ktorý sa od nich očakáva. Čo sa týka animácie, ktorá je v takomto filme celkom dôležitá, tak ani tá veľmi nenadchne. Človek má pocit, ako by sledoval lacnejšiu verziu snímok Hľadá sa Nemo alebo Príbeh žraloka, ale v rovnakej kvalite, čo vzhľadom k dnešnej modernej stále sa vyvíjajúcej technológií, pôsobí trochu zvláštne. V závere sa nedá hovoriť o úspešnej snímke. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když, jsem viděl kdysi trailer říkal jsem si, že to bude těžká sračka, ale docela mě to překvapilo. Největší problém vidím v humoru, který absolutně nefunguje (pokud tam teda vůbec je) a v tom, že ke konci mě příjde, že tak rvou násilím songy. Nejlepší postava je ta krevetka, která tam měla být hlavní místo té trapné chobotnice pak ještě ujde ta muréna a zbytek stojí za kulové. Film má jeden podařený song (tu krevetku s těmi kraby) a docela dobrý nápad s tím proč ti lidé opustili Zemi. P.s. doporučuji vypnout mozek jelikož, když u toho budete přemýšlet tak to těžce hapruje Za 1 jak se mohlo tolik lidí vlézt do takové vesmírné lodi Za 2 jak mohly ty zvířata vědět kam mají letět (nebo, že by znaly Mars) o tom jak by potom ty zvířata rozmrazily ani nemluvě Za 3 největší perla jedna z postav prohlásí, že jim pomůže jen velryba,kterou, ale dlouho neviděl což je sice pěkné, ale když někdo žije věčně pod balvany s kolonií a nevylézá ven tak to dá snad logiku, že nikoho neuvidí ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák z podmorského sveta, ktorý podľa mňa dosť vykráda animáky podobného typu a aj napriek vcelku kvalitným animáciám dosť nudí. Páčilo sa mi tam pár hlášok, napríklad odkaz na Titanic z roku 1998 alebo iné drobnosti. Ale inak sa budete ako dospelák nudiť, pre deti by to mohlo byť ok. 50 % ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Příčiny tak malého hodnocení filmu lze hledat různě. Předně je nutné zmínit, že jde o první hraný/animovaný film režiséra a stejně tak scénáristů, přičemž pro Joseho Tataye se dokonce jedná o film jediný. Dále pak je nezajímavá hlavní zápletka. Totiž...nejprve vypadá zajímavě. Lidé opustili planetu a ze Země se stal jeden velký oceán. Příšerky jej musí kus procestovat, aby zachránili své přátele. To vždycky slibuje zajímavé zápletky a postavy. Jenže to se nestává. Zase tak zábavné nejsou ani zápletky ani různé další postavy. Navíc se mi zdá, že v 21. století může grafika vypadat přeci jen lépe. Ok, jsem vyškolen na amerických animácích, ale tohle je místy opravdu úlet. Stejně průměrná je i hudba. Nevím, zda to děti v dobách Tlapkové patroly a Spongeboba v kalhotách může bavit. Podle mě ne. Možná, kdyby byl film o dvacet minut kratší. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno