Reklama

Reklama

Za hranou možností

  • Rusko Za granyu realnosti (více)

Současná Moskva. Talentovaný hazardní hráč se spojí s lidmi s mimořádnými schopnostmi, aby si v kasinu zajistil velkou výhru. Při hře se však ocitne tváří v tvář mnohem silnějšímu tajemnému soupeři a uvízne na mrtvém bodě, přičemž ohrozí nejen sám sebe, ale i svůj tým, který si časem zamiloval. Aby své přátele a svou dívku zachránil, musí hrdina překonat sám sebe. (Filmbox)

(více)

Recenze (35)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Něco Dannyho parťáků, trochu Počátku a zahlédl jsem tam i Všemocného, ale nakonec to nebylo splácané úplně špatně. Chyba přišla ve chvíli, kdy se tam Rusové snažili nacpat vlastní invenci. Ta sloužila akorát ke zmatení diváka, ale zase jí tam nebylo tolik, aby to nedávalo žádný smysl. Má to celkem solidní tempo, herci, byť jim ta angličtina moc nešla, mě nijak nevadili a sem tam film může blýsknout pěkným vizuálem. Nijak převratná, ale fajn odlehčená a neurážejcí jednohubka. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $2,297,000▐ Rusáci si utrhli až moc veľké sústo aby to správne vstrebali. Ťažko uchopiteľné, zamiešali tam všetko možné, hlavne to poškuľuje po fantasy hazardovej tímovke, ktorá chce vymiesť kasína, dosť vecí sa tam bije, vizuál a triky to ale má na úrovni. /50%/ ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Srbský Daniel Bruhl v ruských Dannyho parťákoch pokúrovaných s Počátkom. Skrátiť o 15 minút a neuletieť si tak masívne v tom závere, bola by to iná jazda. Tak to bola len veľmi prekvapivá jazda na ruské pomery, čo sa deja a vizuálu týka. Strih a efekty mali na sebe podpis západu. Veľmi fajn na Rusov. 3 z 5 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Wannabe Hollywood. Vysokorozpočtový. A zároveň vykrádačka všetkého od Počiatku, cez Now you see me, Dannyho parťákov, Mission Impossible a tak, až niekam k Jak prichádzajú sny. Mám rád myšlienkové domy a krásne outsiderky s komplexom menejcennosti, takže dva a pol, nech nežerem. Ale na rovinu, tvorcovia tohto filmu musia mať ruského diváka za úplného debila. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám že jste velice shovívaví při hodnocení. Tento film byl tak strašný, že jsem ho ani nedokoukal do konce a to už se mi hodně dlouho u žádného filmu nestalo. Po prvotní docela zajímavé scéně, se film proměnil v naprostý brag plný špatných a nudných dialogů a dlouhých scén o ničem a pak když si vybraný tým tzv. superhrdinů šel nacvičovat svoje dovednosti, musel jsem už film zastavit. PS: Antonio Banderas zde vypadal jako Mr. Been což mě pobavilo. 10% ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama