Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členů elitní policejní jednotky, která se postaví do cesty nejúspěšnějším zlodějům v zemi. Ti mají v plánu zdánlivě nemožný cíl – vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky Spojených států amerických. (Magic Box)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (450)

malylada 

všechny recenze uživatele

Nelítostný souboj to není ani zdaleka, ale snaha přiblížit se je zřetelná a vůbec ne špatná. Těžce se mi hledaly sympatie Gerardovi, který hraje naprosté hovado, na druhou stranu je to role, kterou potřeboval a snad ho nakopne. Na mě tento přístup nezabíral a celou dobu jsem tíhnul spíše k záporákům, kde se povedl casting mnohem lépe. Dokonalému zločinu nechybí osvěžující tempo a promyšlenější zápletka ho posouvá dal než k obyčejnému béčku. Atmosféra má stoupající tendenci, akční scény působí natural a naprosto precizně. Malinko škoda, že se nedostal do našich kin, chce to více takových filmů. Ve filmu se objeví i Max Holloway a MIchael Bisping, úpovinost pro milovníky MMA !!!!..... 8/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na další variaci mého oblíbeného "Nelítostného souboje" jsem se docela těšil a přestože výsledek není takový, jak jsem čekal, akční klasice vyloženou ostudu nedělá. Již zmíněný film je připomenut hned na začátku, kdy dojde k přepadení transportu a film se po celou dobu pokouší o reálnější pojetí filmu o policajtech a zlodějích, ale ve výsledku se mu to daří pouze v tom minimu akčních scén, které nabízí. Zbytek filmu už kladné body nezískává, ať už se jedná o nevýrazný příběh, postavy bez špetky charizmatu (i Butler je pouze klasickou figurkou macho policajta) nebo přepálenou stopáž okusující dvě a půl hodiny. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VY NEJSTE TI ZLÍ. TO MY!…“ /// Není loupež (přepadení banky) jako loupež (přepadení banky). A když už musíš loupit (přepadávat), tak bacha, aby po tobě nešel policejní gang G. Buttlera… Bankovní loupež orámovaná úvodní a závěrečnou přestřelkou s pokusem o fajn pointu. To uprostřed – takže plánování loupeže vs. (nestandardní) policejní práce je zajímavý, ale i celkem dlouhý… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju policejní drsňáky. 2.) Chystám se udělat banku. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost promyšlený heist movie. Obsazení sice kromě Butlera není příliš známé, ale to ani nevadí. Celé je to o popichování mezi zločinci a policií. Kdo koho přechytračí a kdo a nakonec vyhraje? Je to jeden z těch filmů. kde člověk fandí spíš policii. Tenhle gang se s tím vážně neštve a jde opravdu přes mrtvoly. Na konci dojde i k velké přestřelce na ulicích LA. Konec mě trochu překvapil. "Nedělej to." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak má vypadat divácky nenáročný akční film. Stačí k tomu dostatek akce, divácky zajímavý příběh, pár sympatických pánů a další akce. Poprvé jsem si mohl vychutnat Gerarda v roli, ve které mě neskutečně sral. Také jsem si nemohl nepovšimnout, že šílenou rychlostí ztrácí své mužské kouzlo a tloustne. Pokud rádi fandíte těm zlým, tak toto je přesně film dle vašeho gusta. Máte totiž zaručeno, že budete v závěru spokojení. Rozdávají si to spolu totiž zlí s ještě zlejšími. Více takových filmů. Není to tak těžké, stačí do toho necpat hromadu sraček. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (20)

  • Původně měl mít film kolem 160 minut a měl představovat jiný konec. (ČSFD)
  • V čase okolo 2:04:00 Merrimen (Pablo Schreiber) dostřílí poslední zásobník z pistole, závěr mu zůstane zachycený na záchytu závěru, následně vyhodí prázdný zásobník a zjistí, že nemá žádný další na přebití. V dalším střihu vloží prázdný zásobník zpět do pistole, vypustí zpět závěr, tak aby zbraň vypadala nabitá a připravená ke střelbě. Toto není vzhledem ke konstrukci pistolí možné. Zbraně a zásobníky jsou konstruovány tak, aby prázdný zásobník posunul záchyt závěru, tím zablokuje závěr v zadní poloze a střelec vidí, že má prázdno. Pokud by chtěl docílit kýženého efektu, musel by nejdříve vypustit závěr a pak vložit prázdný zásobník. (Globus_Jirka)
  • Keď si Nick (Gerard Butler) pýta od kolegu Pepto, ten ho vyťahuje zo šuplíka, hoci je viditeľné na stole v zábere predtým aj počas toho, ako ho vyťahuje. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Gerard Butler chce zachránit svět

Gerard Butler chce zachránit svět

27.06.2020

Herec Gerard Butler patří v Hollywoodu už řadu let k akčním jistotám. Nehraje sice v těch největších blockbusterech a jeho filmy v kinech čas od času šeredně vyhoří, hvězda snímků 300 nebo Pád Bílého… (více)

Reklama

Reklama