Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter (Michael Peňa) žije se svou ženou a dvěma dcerami poklidný život. Jedinou komplikací jsou Peterovy podivné noční můry, které ho zaprvé odvádějí od rodiny a zadruhé ukazují vize útoku na město nějakým tajemným nepřítelem. Jak se ovšem brzy ukáže, sny se změní na nelítostnou realitu... (C0r0ner)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

konous 

všechny recenze uživatele

První hodinu jsem myslel, že sleduji další marný pokus Netflixu o hardcore sofistikované sci-fi (Titan, Annihilation). Přerod otce v akčního hrdinu nevěrohodný, design "potvor z vesmíru" nezajímavý, uřvané děti otravující,... Ve výsledku film dává alespoň trochu smysl a zvrat je nečekaný, ale jen to nesmázne celkově nudný průběh. Rychle zapomenutelné. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

První hodina: Michael Pena má vidění, prostě jenom tak, o konci světa, o invazi. Jenomže jeho vize nedávají dlouho smysl, nemají důvod a už od začátku víte, že díky nim zachrání svět. Ta invaze sama o sobě je taky prapodivná a ačkoliv byla očekávána dlouho dopředu, vůbec nic proti tomu neudělali. No a pak přijde poslední půlhodina! Vy jenom zmateně civíte a přemýšlíte, že kdyby to padlo do rukou zkušenějších tvůrců, mohla to bejt vcelku pecka. Totiž čím více se film blíží konci, tím zajímavější to všechno je a kupodivu to i dává smysl. Netflix z toho tradičně ale moc nevytřískal a natočil sice slušnej film v rámci televizní produkce, ale i kdyby to šlo čirou náhodou na COOLu, neštěkne po tom ani pes! ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Občas nezaškodí ukrátit si dlouhou chvíli ptákovinou o marťanských kyklopech, kteří vyzbrojení samopaly a bodáky navštívili Zemi za jediným účelem, rozpoutat barbarskou válku světů. Případně doplnit munici, posbírat nějaké ty indigové děti a podobné chujoviny. Už povinný filozofický úvod vás příjemně navnadí na pořádně bezduchou zábavu, u které můžete v klidu vypnout, ikdyž se nakonec třeba ukáže, že je vše úplně jinak. Podstatné je, že Extinction dodržuje pravidla akčního žánru a pěstuje napětí (což je s podivem, když jakožto akční film ani není prezentován) a svůj účel tak splní. Zarazil mne však nápad vytvořit tak nesourodou dvojici Caplan-Peña a navíc jim zatajit fakt, že nemá jít o komedii. Anebo má? 🎬 40% ()

animario 

všechny recenze uživatele

Komorní tv scifi především pro fanoušky scifi.Působilo to spíš jako zfilmovaná povídka z nějakýho sborníku a v nějaký sf seriálový sérii by mě to asi zaujalo víc. Až do odhalení v závěrečný 1/2 hodině nic vyjímečnýho,u mě se wow efekt nedostavil ani po něm,ale aspoň to leccos osvětlilo,no..(latexovej žabí vzhled "emzáků" byl navíc trochu samoúčelnej,kdyby vypadaly jinak,divák by pojal podezření mnohem dřív a našlo by se toho víc,50 let nestárnoucí populace atd..).Zajímavý,ale celkově slabší scífko. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak uprimne som necakal,ze ma tento sci-fi film az tak velmi zaujme,Extinction ma vybornu pointu,je dobre natoceny,fajn herecke obsadenie,hlavne Michael Pena,ktory je uz predsa len ostrielany v hereckej brandzi a este aj efekty sa vydarili,takze za normalnych okolnosti by som dal styri hviezdy,ale kedze je to prekvapivo dobre,tak dam pat...:⁠-⁠) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • V roce 2016, když se rozhodlo, že se bude scénář Extinction realizovat, byl pro hlavní roli zvažován James McAvoy. (Martrix)
  • Scéna v podzemí byla natáčena na trase Bělohradského metra, která nebylo do dnešní doby dokončena. (Martrix)
  • Film se natáčel v Srbsku v Bělehradě. (Martrix)

Reklama

Reklama