Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Upřímně, smála jsem se od začátku do konce (a ještě teď se směju) - čekala jsem od toho spoustu věcí, ale že to vlastně bude parodie, a to setsakramentsky povedená, to opravdu ne :D Dala bych hvězdičky 4, ale tu pátou si animátoři rozhodně vysloužili za ty obličeje, co Nigtwing a Batman celou dobu dělali (a za tu tichou konverzaci v autě :D). ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Smells like discipline". Asi čím jsem starší, tím jsem větší exot, ale mně se tahle ptákovina prostě líbila. Nightwing get laid, ale hlavně celá ta scéna v motorestu byla dokonale uhozená. Částečně sebeparodující pojetí tomu sedělo, na druhou stranu to nebylo dotažené až do takových měřítek jako předchozí pocta šedesátkovému hranému Batmanovi, tudíž zde zůstaly klasické žánrové propriety a konstrukce. I proto mi je jasné, že tohle se asi jako celek moc lidem líbit nebude a fanouškům žánru komiksových animáků asi už vůbec ne. Přesto, nebo právě proto si jdu ještě jednou pustit "vypalovačku" Don't pull your love. PS: nebylo by marné otevřít tady někde skutečnou nálevnu/bistro Superbabes. ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Ježiš, tohle potěšilo. Na pozadí toho nejvíc klišovitého superhero příběhu (záporák chce virem zničit svět) se odehrává sebeparodie a dekonstrukce a můj nový oblíbený DC páreček. Animací to přitom navazuje spíše na populární devadesátkový seriál než na novější věci, ale to v tomhle příapdě rozhodně nevadí. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúci náklad! Scenár tu síce nesiahal ani po kotníky rafinovanosti väčšiny Justice League. Ale strašne som sa smial. Chvíľami nahlas. Parta, čo to tvorila výborne trafila tú skoro až parodizujúcu notu (čo veľmi šikovne predznamenáva intro ála Ružový panter). Hlavná trojica si navzájom hláškovo neskutočne nakladá. Je tam sex, prekvapivo veľa sa tam hreší (čo do kvantity aj do intenzity) a postavy sa chovajú absolútne odveci, čo v tomto prípade kvitujem. "It's not so bad. Smells like ... discipline." Osviežujúce. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Neco mezi 3 a 4*...70%. Hlavne kvuli nevyvazenosti. Nektere momenty jsou super, nektere rezijne zbytecne. Napr. jsou tu pevecka cisla, coz by samo o sobe nevadilo, jenze jsou skoro v delce normalniho klipu, cili ve filmu pusobi zdlouhave :( Take samotna zapletka s Poison Ivy a Jason Woodruem (vzhledove podobny Swamp Thingovi) neni az takova pecka. Vse je zalozeno na tom, ze Ivy je byvala kamoska byvale kriminalnice Harley. A i kdyz je Batman s Nightwingem silna dvojka, v tomhle pripade se bez pomoci Harley Quinn neobejdou. Scenaristicky je to misty spravne strelene a silene, vcetne fajn humoru, ktery odpovida Harleyine naturelu. Navic se tvurci neboji ani lehke erotiky, coz kvituju. Objevi se i zmineny Swamp Thing, ale opet je to slaba a vpodstate "eh" scena. Graficky zvolili autori styl podobny devadesatkovemu Batman Animated Series, coz nebyl az tak spatny napad, jak se na prvni pohled zdalo. Celkove urcite nadprumer, ale nektere sceny mohly byt rezijne lip zvladnuty... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • O animaci se postaralo jihokorejské studio DR Movie. (fiLLthe3DD)
  • V baru, kde zpívá Harley karakoe, jsou dva chlapíci oblečení jako stoupenci Catwomen z filmu Batman (1966). (Puxina)
  • Melissa Rauch převzala dabování Harley Quinn, protože původní dabérka Arleen Sorkin odešla do dabérského důchodu. (Puxina)

Reklama

Reklama