Reklama

Reklama

Alien Code

  • Kanada The Men
Trailer

Obsahy(1)

Alex (Kyle Gallner) sa vracia domov, kde nečakane nájde na podlahe mŕtve telo. Po prekonaní obáv telo ležiace na bruchu obráti, aby s hrôzou zistil, že je to on sám. Spolu s týmto objavom nájde poznámku s odkazom „sleduj ma“ a USB kľúč obsahujúci nahranú správu. Po jej rozlúštení sa odrazu ocitne v prenasledovaní vládnymi agentmi, ale aj bytosťami z iného sveta... (Arsenal83)

(více)

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Narovinu říkám, že do filmu jsem šel víceméně jen kvůli Kyle Gallnerovi. Tenhle herec a jeho výkony mě fakt baví a nezklamal ani tady ikdyž samozřejmě už jsem s ním viděl i lepší filmy. Alien Code je Sci-Fi thrillerem s nádechem mysteriózna. Není to špatný ale milovníci akce asi zapláčou. Je to hodně ukecaný a je potřeba filmu věnovat pozornost a trošku zapojit mozkový závity. Zkrátka a dobře není to takovej ten film u kterýho můžete dát mozku voraz. Díru do světa filmu tenhle snímek určitě neudělá a myslím si, že většině diváků to spíš nesedne. Mě to však problém nedělalo a film mě nenudil. 3hvězdy ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný začiatok idúci do tajomna. Keď doma nájdete mŕtvolu a uzriete v nej samého seba, viete, že ide o deň blbec. A odrazu došli nápady aj peniaze a z obežnej dráhy spadli ksichty deformovanejšie než politické chrbtice, pričom dej dáva priestor na nejaké fantázie o viacdimenzionálnosti, ale celkovo to vyznieva veľmi amatérsky a koniec slabučký. Taký vývar z Mužov v čiernom, ktorým obleky osrali holuby a okuliare zobrali korčokovci. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a laciná komorní studiová konverzačka s přehršlí žvatlání o pitomostech, která asi uspokojí jen skalní fandy Gallnera, což já nejsem. ⬇️ 6% ()

Reklama

yejb 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem musel přeskakovat některé pasáže, byly příliš napínavé. Atmosférou mi připomíná Lynche. Je neuvěřitelné, co dokázali vytvořit za pár šupů, neotřelé nápady, chytlavý děj, zajímavá hudba. Tohle není déčková sci-fi, ale nedoceněný klenot. Tohle není další cihla ve zdi, toto je osvobození... PS: vy, kdo to vidí stejně, zdravím vás, brat-ry a sest-ři. ()

Reklama

Reklama