Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (245)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddechový snímek s atraktivním příběhem, který si Vás ve svých nejlepších momentech zcela získá. Tím vším je snímek Fighting with My Family, který vyjma skvěle soustruženého příběhu nabídne i líbivé civilní herecké výkony, výborný soundtrack společně s břitkým britským vtipem a plnou náruč velmi osobitého charismatu. Jsem si téměř jist, že režijní debut Stephena Merchanta nemohl dopadnout lépe. Sešlo se zde totiž tolik vytříbených ingrediencí, že to zkrátka nemohlo dopadnout jinak. Skvělá práce! PS: Herečka Florence Pugh je očividně herecký objev roku! „Paige, I myself have come from a wrestling family too. I know exactly what it means to you. But don't worry about being the next me. Be the first you.“ ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Wrestling bývala zábavná kravina, která mě dokázala začátkem devadesátek rozesmát, tehdy už jako vyčpělé retro, rozhodně víc, než tahle kravina, kterou jsem si pustila, vlastně ani nevím, proč. Pudžina mě nebaví nikdy v ničem, nepříjemná vizuálně i herecky, asi mě nalákalo obsazení Leny Headey, ale byl to krok vedle. Na to, co z ulítlého tématu šlo vyrazit za komedii, je to bída s nouzí, několik scén z Formanova Muže na měsíci vydalo za exkluzívnější prču než ukrákaná céčková břečka tohoto rázu.   Jedna za Dwaynea a druhá za scénku u večeře. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní a zároveň rodinná záležitost, svižné tempo, skvěle napsané, výměny úžasné, nejvíc se mi v tomto ohledu zamlouval trenér (skvělý Vince Vaughn). A ta malá zarputilá brunetka si mě získávala krůček po krůčku, ovšem od těch pneumatik bylo jasno. Neuvěřitelná proměna Lady Macbeth, výkon Flo hodnotím velmi kladně. Celkově mi tahle zvláštně bláznivá wrestlerská familije sedla, včetně sympaťáka Dwaynea. Moc pěkné, spokojenost. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Překvapivě všechno to, čeho jsem se obával, tu funguje moc příjemně. Dwayne Johnson si přesně plní svou úlohu zbožňované ikony, humor není trapný ani přepálený a wrestling je vítaným ozvláštněním boxerských snílků, zvláště pak v podání charismatické a emocionální Florence Pugh. Osvědčené schéma se sice pevně dodržuje, ale všechno šlape tak, jak má, a vedlejší postavy většinou nejsou jen do počtu. Milé překvápko. 75% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ak by som bol Američan, alebo Brit žijúci v Norwichi, určite by ma to bavilo viac, pretože Wrestling zrovna nie je môj obľúbený šport. Tak na čo si to pozeral ? Zrejme si hovoríte. No však kvôli Dwaynovi, kdeže je na plagáte a na imdb písaný na prvom mieste, akoby hral hlavnú rolu. No a on tu ma rolu, ktorá je niečo medzi cameom a vedľajšou úlohou. Jeho scény ma bavili, ale je ich tu fakt poskromne. Za to Vince Vaughn je asi najväčší ťahák, ten si toho trénera pekne vychutnal. Čo sa týka samotnej hrdinky, tak je to také, čo ja viem. Kukáte to, ale nejako je vám to šuma fuk ako sa jej darí. Proste to nie je žensky Rocky, ktorému by ste fandili a boxovali s ním pred telkou. Keď si to zhrniem ako celkom tak to nie je zlé a určite sa to dá pozrieť a pokiaľ nebude čakať, že tu hrá Dwayne hlavnú rolu, určite s toho budete mať lepší zážitok. 60% - 3* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Príbeh Paige (Florence Pugh) zachytený vo filme sa odohráva medzi rokmi 2010 až 2014. Aj napriek tomu však možno vo filme vidieť logo WWE, ktoré začala spoločnosť používať až neskôr. (GTS_PUNK)
  • Skladba, ktorú spieva unisono rodina v dodávke, je "Bring Your Daughter… to the Slaughter" od britskej heavymetalovej kapely Iron Maiden. Rovnako neskôr v dodávke kričí zápasnícka mládež pieseň "Born to Raise Hell" od hardrockovej legendy Motörhead. (Velislav)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama