Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající a především skvěle obsazená komedie, která ale dokáže také pořádně chytit za srdce. Florence Pugh není možné nefandit, Nick Frost je zábavný na sto dvacet procent a Dwayne Johnson asi tisíckrát víc než v obou Jumanji dohromady. Doporučuji všem, obzvláště pak těm, kteří čekají na novou řadu GLOW. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto poviem, že pohodový film. Krásne sa tu spojil motivačný a športový zápal s humorom a nadsázkou. Tiež bolo výborné, ako sa vyvíjal vzťah medzi bratom a sestrou, vlastne si tu prešiel všetkými štádiami, ktoré by sa v danej situácii dali čakať - žiarlivosť, zlosť, zmierenie... Síce nepochopím čo kto na wrestlingu má, keďže sa tam všetko iba hrá a nič tam nie je skutočné, ale pozeralo sa na to výborne. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jóó, tak tohle byla docela povedená komedie, říznutá trochu “dokumentem”, pokud se to tak dá říct. Jedna podivná rodinka z Anglie v čele s emo dcerkou, na kterou se hezky koukalo, Nickem Frostem a Lenou Headey (Cersei), je plná zápasníků a snaží se prorazit do WWE. V celku hezky vtipná a zábavná, příběhově konzistentní a herecky skvěle zvládnutá a uvěřitelná podívaná s netradičním a sympatickým příběhem, u které mi akorát chyběla větší role Dwayna, protože tam měl asi jen 10 minut. Příjemně překvapila, i když jsem byl ze začátku trochu skeptický, ale naštěstí zbytečně. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Wrestling nemám rád a ani jsem v době jeho největšího rozkvětu (John Cena, The Rock, Rey Mysterio...) neměl. Vždycky to pro mě byla fejk show. Každopádně film na to jde fakt skvěle. Spoustu skvělých vtipných momentů zde střídá plnohodnotné drama. Obsazení hereckých es dnešní doby (nejen známých, ale i schopných) jako Lena, Dwayne, Vince, Nick, ale i Florence, doplněné o camea několika wrestlerů, byl základ úspěchu. Děj se poněkud liší od skutečnosti (alespoň co vím), spousta se toho neřekne a tak nám ani nepřijde, že je to všechno nahrané a máme pocit, že jde o životní bitvu. Takže fandíme. Opravdu super a hlavně legitimní snímek, který osloví i někoho jiného než příznivce WWE. Za mě palec nahoru, prakticky za všechno, od castingu, zpracování děje až po skvělé dávkování humoru a naprosto uvěřitelných dramatických vložek. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Ve skutečnosti Paige držela titul ještě před jejím debutem v show Raw jak tomu bylo ve filmu. Vyhrála totiž i NXT Women Title a stala se tím první ženskou šampionkou v NXT. (Polák)
  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)

Reklama

Reklama