Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (246)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Malá Miss Sunshine zo sveta wrestlingu. Tak Souboj s rodinou pôsobí 3/4 času. Potom sa prepne na Rocky mód. Tvrdý tréning, prekonávanie sa, motivovanie, pochybnosti o samej sebe a veľké finále. Florence Pugh sa role mladej wrestlerky zhostila presvedčivo, len samotný príbeh (napriek reálnemu základu) nechytne, nefungujú akékoľvek sympatie ku komukoľvek. Podpriemerná športová story, ktorá občas pôsobí ako motivačná prednáška. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Mladá Angličanka dostala šanci probojovat se do prestižní wrestlingové organizace WWE. Ví, že si kvůli tomu bude muset sáhnout až na dno, nepočítá ale s tím, jak moc tahle šance ovlivní život jejích nejbližších. Stephen Merchant natočil svižnou feel good biografii z neobvyklého prostředí se zábavnými postavami a neskutečně fajn Florence Pugh v hlavní roli. Souboj s rodinou byste měli vidět už jen kvůli ní. Ale i ten zbytek je hodně nad průměrem. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Blood, sweat and respect. The first two you give. The last you earn. Give it. Earn it.“ (The Rock). Není to samozřejmě dokonalé. Občas hapruje timing vtipu a jsou tam otřepaná klišé sportovních dramat (byť je často píše sám život), ale to propojení světů „Freak from Norwich“ a pozlátka americké továrny na sny funguje skvěle. Možná proto, že Merchantův film má srdce na pravém místě a ač je paradoxně jen iluzí o jednom velkém „sportovním“ divadle, boduje svou upřímností. Nutno dodat, že ty dva světy báječně propojil chrlič sarkasmů Big Vince Vaughn. Ten pán je po dvou Zahlerech a sérii True Detective stále zajímavější.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Upozornění na začátek, Dwayne Johnson hraj ve filmu celkem tak 10 minut. Nenápadný, ale zajímavý a v mnoha ohledech zábavný film na motivy skutečného příběhu mladičké wrestlerky, která vyrůstá v rodině fanatických wrestlerů, ačkoliv by si ona možná představovala jiný, trochu holčičí život. Herecky výborné, jen trochu jednotvárné. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám ráda wrestling, mě film dost bavil. I když, mimochodem, značně přechází skutečnost, že wrestlingové souboje jsou předem domluvená choreografie. Ukazuje však docela vtipně soudržnost jedné hodně netypické rodinky i skutečnou dřinu zápasníků. SHRNUTÍ: Někdo najde Ježíše, my jsme našli wrestling. P. S. Český překlad názvu je na palici. Nejenže nesedí k ději, on je přímo proti němu. Protože hrdinka nebojuje s rodinou, ona je součástí bojující rodiny. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Presne štyri roky a dva dni po svojom debute v hlavnom rosteri WWE oznámila 9. apríla 2018 Paige koniec aktívnej kariéry v ringu kvôli opakovanému zraneniu krku. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama