Reklama

Reklama

Souboj s rodinou

  • Velká Británie Fighting with My Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Srdečná komedie Souboj s rodinou je natočená podle neuvěřitelného skutečného příběhu úspěšné wrestlerky Paige. Paige a její bratr Zak, kteří se narodili do harmonické rodiny zápasníků, jsou nadšení ze své životní šance zúčastnit se konkurzu do WWE. Místo v tomto výcvikovém programu však nakonec získá jenom Paige, která musí opustit rodinu a čelit novému drsnému světu na vlastní pěst. Paige si na své cestě musí sáhnout na úplné dno, bojovat za své blízké a nakonec dokázat světu, že právě to, co ji odlišuje od ostatních, by z ní nakonec mohlo udělat hvězdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (246)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Příjemný, ke konci až lehce dojemný film o tom, že každý výstup na vrchol má svoje strastiplné cesty. S moji milovanou Florence v hlavní roli, s její bláznivou a hlavně milující rodinou a pak také s Dwaynem Johnsonem, který udělal moc dobře, že v tomhle filmu hraje sám sebe. Závěrečných pět minut a hlavně titulky povyšují tenhle film o notný kus nahoru. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pohodový film. Plný super postáv a pekne dávkovaných emócií. Síce tomu chýba silnejšie finále - u tých zápasníckých filmov to už vyžadujem, ale inak spokojnosť. Nepoznať v tom Merchanta - len v momentoch keď sa objaví na obraze. Ale ide si to svojou cestou. Florence je super a rovnako aj Vince. Dokonca aj The Rock, ktorý je už akýmsi znakom prehrávania si tu strihol príjemnú roličku, hoci hral len samého seba. Je to film, ktorý príjemne poteší aj rozosmeje. Také mám rád. A málokto ich vie spraviť dobre. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní a zároveň rodinná záležitost, svižné tempo, skvěle napsané, výměny úžasné, nejvíc se mi v tomto ohledu zamlouval trenér (skvělý Vince Vaughn). A ta malá zarputilá brunetka si mě získávala krůček po krůčku, ovšem od těch pneumatik bylo jasno. Neuvěřitelná proměna Lady Macbeth, výkon Flo hodnotím velmi kladně. Celkově mi tahle zvláštně bláznivá wrestlerská familije sedla, včetně sympaťáka Dwaynea. Moc pěkné, spokojenost. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kromě Wrestlera mi fakticky doteď nepřišel na mysl jediný film z tohoto prostředí. A Souboj s rodinou to až nyní porušil. Čekal jsem dost over-the-top podívanou, která si bude hrát na něco víc s různými přisprostlými vtipy. Ale místo toho jsem dostal slušné rodinné drama, kde žánr komedie tomuto filmu spíše zdatně sekunduje. Stephen Merchant mě překvapil, jak s citem dokáže servírovat dost emocionální chvíle, no a na druhé straně jak efektivně divákovi předhazuje tu zábavnou rovinu. Florence Pugh ztvárnila hlavní roli dost přesvědčivě, ve vedlejší roli mě nesmírně kladně překvapil trenér Vince Vaughn (proč tento nadaný herec nedostává větší porci rolí v nějakých vážnějších filmech ? Ten potenciál má vskutku obrovský). Dwayne Johnson na plátně pobyl pár minutek, i tak ale jeho ztvárnění sebe samého zvládl na jedničku (momenty s ním na obrazovce patří k tomu nejlepšímu). Pár vtipů se nepovedlo, ale suma sumárum většina zacílila přesně, takže za to taktéž palec nahoru. Rozhodně se to asi nezařadí mezi ty nejlepší snímky za minulý rok, ale bezpochyby uznávám, že čas Souboji s rodinou se vyplatilo věnovat, příjemná podívaná. Za mě 75 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $11miliónov║ Tržby USA $22,958,886 ║ Tržby Celosvetovo $40,811,919 ▐ Dal som to až na druhý krát. Prvých 20 minút mi prišlo skôr strašne otravných, než nejako prevratne pútavých. Do kelu koho by zaujímala nejaká anglická rodina praštených wrestlerov. Wrestling som maximálne sledoval ako desať ročný fagan. Vtedy ma to bavilo ako sa tamtý americký blbúni trieskali o zem... No stačilo sa preniesť cez ten taký skôr praštený úvod a postupne to začalo naberať na grádoch. Začalo to mať čo to do seba, dokonca aj nejaký ten príbeh sa vyformoval, ktorý postupne tlačil aj na emócie. /55%/ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Během odletu Paige (Florence Pugh) hraje „Certain For Miles“ od Cayetana. Během tréninku hraje „Taking Care Of Business“ od Thunderpussy. (Duoscop)
  • Po víťazstve Divas titulu pri svojom debute sa Paige (Florence Pugh) v skutočnosti už znova neprihovárala divákom, ako to možno vidieť vo filme, ale iba odišla späť do zákulisia. (GTS_PUNK)
  • Paige debutovala v hlavnom rosteri WWE a vyhrala Divas titul 7. apríla 2014. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama