Reklama

Reklama

Všechno nejhorší

  • USA Happy Death Day (více)
Trailer 3

Jak by se vám líbilo uvíznout v časové smyčce, kdy byste dokolečka prožívali ten samý den? A zrovna své narozeniny? A jak by se vám líbilo, kdyby vás na jeho konci pokaždé někdo zabil? Přitom, když se vysokoškolačka Tree probudila, bylo všechno normální. Ačkoliv, otevřít oči v posteli cizího kluka, který na vás vyděšeně zírá, a vůbec nic si nepamatovat, to úplně běžné není. Jenže Tree je tak trochu zlobivá holka, která se s ničím a nikým nepáře, a podobné věci se jí stávají celkem běžně. A zítra to bude asi podobné, protože Tree má dnes narozeniny a večer se chystá trochu kalit. Plány a krční tepnu jí však přetne podivné individuum s maskou. Když se Tree probudí, není ani v nemocnici, ani na onom světě, ale ve stejné cizí posteli stejného cizího kluka. Že by to byl jen špatný sen? To sotva, zvlášť když se to, co se v něm odehrálo, až příliš podobá prožívané realitě, včetně ukázkově morbidní tečky. S dalším probuzením už Tree začíná být jasné, že se ocitla v noční můře, která neskončí, dokud neodhalí identitu vraha s maskou. A tak se stává vyšetřovatelkou vlastní vraždy, která má oproti vrahovi jednu velkou výhodu – ví, co se stane v každé další minutě, a může se na to připravit. Ke své smůle si však svým dosavadním chováním zadělala na pěknou řádku nepřátel a pod maskou zabijáka se může skrývat kterýkoliv z nich. Tree si navíc nikdy nemůže být jistá tím, že i tu příští smrt dokáže přežít. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (460)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím hned na začátek říct, že jsem vůbec nic nečekal a o to víc mě ten film dostal. Samozřejmě má jako správný slasher potřebné propriety počínaje sličnou blondýnou s překvapivě sexy hlasem a konče jedním nezastavitelným zabijákem. Jo takovýhle hororů je nespočet a troufám si tvrdit, že je víceméně náhoda, že mě bavilo zrovna Všechno nejhorší, ale na film nedám zkrátka dopustit. PS : závěrečná reference na Billa Murrayho pobavila, hned jsem měl chuť si znovu pustit Groundhog day. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Všechno nejhorší je zábavná jednohubka. Kromě hlavní postavy sice nechováte sympatie téměř k žádné jiné postavě (ze začátku jsem měl rád Cartera, ale postupem času se trochu přežil). Celkově to horror není, ale minimálně jednou se leknete. Každý návrat má potom smysluplnou strukturu, takže si můžete být jisti, že se nudit nebudete (například druhý návrat na oslavě je bezvadný). Hra na vraha je fajn a tvůrci dokonce trošku upozorní na detail, kterým jsem se zabýval zhruba od začátku filmu (boty). R-kový rating by filmu sice dost přidal (i když mnohdy balancuje na jeho hraně), ale i tak jde o příjemnou zábavu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Úspěch tohoto teen rádoby-slasheru nechápu. Zpočátku zajímavý námět s opakováním dne, do kterého se hrdinka probouzí a ve kterém je opakovaně zavražděna, je rozvinutý do repetitivní banality bez potřebné gradace a s jakože překvapením, které ji vůbec nikam neposune. Velice slabou třetí hvězdu dávám pouze za obrázkovou tvářičku Jessicy Rothe. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Horor, který není ani tolik hororem, jako spíš komedií. Zatímco u jiných teen-hororů komediální vložka začíná i končí na začátku, tady je přilévána po celou dobu filmu, což funguje a skvěle baví, nicméně kvůli tomu značně trpí hororová část, která má sice tupou pointu, ale zajímavý průběh. V rámci žánru jde určitě o originální námět, nicméně sám film se netají tím, že je vykrádačkou - viz narážka na Na Hromnice o den více s Billem Murraym. Happy Death Day působí báječně jako hororová komedie pro teenagery (rating 12+) a jako oddechová a osvěžující jednohubka pro nenáročné, ale jako další dílko od studia, které je zodpovědné za takové skvosty jako Insidious, Sinister nebo Split, jde o mírné (hororové) zklamání. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Teen Horor. Vraždy obyčejné, většinou ani nejsou vidět, musel jsem se smát nad debilitou vraha/vražedkyně ? pokaždé minul/a nožem, POKAŽDÉ. Škoda, kdyby ta každá vražda byla pořádná Gore pecka, takhle to je jen další rádoby Horor, přípustný i dětem od 13 let. Vyzdvihnu pouze krásnou Jessicu Rothe, scénu, kdy jí zastaví policajt a pár vtípků. (EDIT 29.4. 2019 - druhý díl o dost lepší) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Kniha, ktorú číta zdravotná sestra Deena (Donna Duplantier) počas nočnej, je "A SEAL at Heart" od americkej spisovateľky Anne Elizabeth. (beso74)

Související novinky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

Vince Vaughn v těle mladé dívky

31.08.2019

Čas od času se začne chystat film, který má tak bizarní námět, že jej zkrátka nelze ignorovat. Zatím nepojmenovaný snímek od studia Blumhouse je přesně tím případem. Film bude vyprávět příběh… (více)

Reklama

Reklama