Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vězňů, kteří byli odsouzeni k trestu smrti, dostane lákavou nabídku. Buď odmítnou a zemřou v cele, nebo se budou účastnit nejnovější reality show. Ale nečekejte žádného Big Brothera. Tahle zábava je postavena trochu na něčem jiném. Odsouzenci budou postaveni do nelítostné a smrtící arény, kde budou čelit jak sobě, tak prehistorickým zabijákům. Může tohle vůbec někdo přežít? (topr harley)

(více)

Recenze (36)

Marze 

všechny recenze uživatele

Odsouzenci na smrt musí soutěžit o přežití ve virtuální realitě bojem proti dinosaurům a sobě navzájem. Když zahynou ve hře, zemřou ve skutečnosti. Je mezi nimi chlápek nespravedlivě odsouzený za zabití své ženy, který se vítězstvím ve hře může dostat na svobodu a očistit. Přišlo mi to dost přitažené za vlasy a chvílemi dětské a předvídatelné. Zvláštní efekty jsou ale vynikající. Pokud vám někdo řekne název filmu a vykřiknete radostí, je to právě film pro vás. Pokud sklopíte oči tak není. A pokud si film objednáte na DVD společně s Hunger games, tak se hluboce omlouvám. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to není tak špatné, jak jsem očekával. Animované triky jsou na dobré úrovni; nemohou sice konkurovat Spielbergovu "parku", ale úroveň vyspělé počítačové hry dosahují. Oproti trikům v podobných filmech Syfy/Asylum jsou o pár levelů výše. Tyrannosaurus rex je v pořádku, ale proč vězně ohrožují býložravci jako brontosauři nebo triceratopsi, je malý lapsus scénáristy. Jinak námět nelze brát vážně a asi ani autory tak brán není, což je vidět z několika scén vyznívajících (nechtěně?) komicky. Logika také není silnou stránku příběhu a od počátku je jasné, že nevinně odsouzený chlápek za smrt své ženy bude favoritem na vítěze, zvláště když mu fandí milióny diváků u obrazovek včetně jeho dětí věřících v nevinu. Jak se tato vražda v závěru vysvětlí, to je taky na pováženou. Pro mě vesměs neznámí herci, ale tentokrát nemám žádné námitky, uhrají si svoje. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zvláštní pokus o prehistorické Hunger Games, kdy tvůrci vsadili na zcela tuctový námět, kupu nezajímavých a nesympatických herců, kteří se chovají extrémně nelogicky a divák vlastně ani nemá šanci někomu z nich fandit. Efekty jsou vesměs v pohodě, nejedná se však o nic úchvatného. Akční scény jsou víceméně o ničem, chybí jim větší autentičnost a lepší kamera. Nečekejte nějaké velké zvraty nebo dějové složitosti, na hluboké emoce či srdceryvné scény rovnou zapomeňte. Nicméně věřím, že nějaké fanoušky si Jurassic Games jistě najde, i když toho popravdě moc nenabízí. 1/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký akční snímek „The Jurassic Games“ je béčkem, které je velmi příjemné, relativně kvalitně zpracované a fandy dovede potěšit. Jasně, nejsou zde skvělé hlášky, ale postavy si vás – alespoň některé – dovedou získat. A to je dobré, nejsou to jen otravné charaktery. Triky se skutečně povedly a filmu nijak neubližují. Příjemné, nijak inteligentní, ale přesto lehce nadprůměrné béčko. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Jurské hry sú masakrálnou odpoveďou na kybernetické nutkanie zneužívať nejakých ľudí v sexuálno otrockých hrách. Našťastie tu nie sú deti, ktoré by producenti nútili robiť veci nezlučiteľné s morálkou, ale na druhej strane sú tu dospelí neherci, ktorí svojím umom také deti sú. Strata času nad holografickými jaštermi a zloducha s hroznou maskou. Nefunkčnosť badať vo všetkých smeroch a film je doslova naplnením obsahu slova utrpenie. (videné 12.02.2021, PrimaMAx) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • První muž, který je téměř okamžitě sežrán T-Rexem, zemře a jeho virtuální jednotka zčervená. V následující záběrech, když se moderátor odpojí a kamera zabere všechny soutěžící, je jeho maska očividně stále modrá. (DJMaroko)

Reklama

Reklama