Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (408)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Noční hra byla mnohem vtipnější. Osobně jsem byl zvědavý zda mě dokáže Renner přesvědčit o svém komediálním talentu, ale to se nestalo. Jeho angažmá v komediích beru jako úlet mimo. Představoval jsem si že Warneři, kteří tyhle dospělácké komedie většinu umí, si celou tuhle taškařici lépe pohlídají. A přestože bych si to moc přál, tak jsem se u této hry na honěnou vlastně vůbec nezasmál. 40% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Tag je technicky dobre zrealizovaná záležitosť, ktorá však čiastočne dopláca na nerozhodnosť, či chce byť bláznivou komédiou, alebo melancholicky ladeným filmom s určitou hĺbkou. Túto rozpoltenosť dobre podtrhuje i samotný záver, ktorý sa k celkovému vyzneniu vlastne ani veľmi nehodí, no i napriek tomu pôsobí zaujímavejšie, ako mnoho z toho, čo sa odohrávalo predtým. Takto je to len príjemná a neurážajúca komédia s netradičným námetom a trochu nevyužitými vedľajšími postavami. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Dynamická frat-pack legrace, která chápe, že největší chybu by udělala, kdyby se zpomalila. Vzhledem k příslušnosti k maloměšťácké komedii se sice celou dobu ocitáme v jasných kulisách (svatba, kancly, předměstský domky, nemocnice či golfový hřiště), ale přiznává se alespoň, že postavy jsou v nich ne úplně šťastné, protože se neustále stahují ke svým nezávazným středoškolským letům, ať již nepřerušovanou hrou na babu či slintáním po školních láskách. Nejhřejivějším momentem filmu byla tak jednoznačně plácaná na pohřbu svýho fotra. Jinak v bodech 1) Kdyby to natočil Edgar Wright, byl by to film roku a ploty by padaly jedna radost; 2) Nesnesitelnému frajírkovi Rennerovi bych rád předal babu kapotou auta; 3) Věkový gap mezi ženskými a mužskými herci byl minimalizovanej, ale děvčata na to rozhodně nevypadaj, takže to musí být pro divačky čtyřicátnice snad ještě bolestivější podívaná. 4) Obecně se zde ženské postavy používaj fakt prapodivně, ale to je asi postavený na tom, že v reálném předobrazu žádná kdovíjakou roli neměla. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn volovina s dobre napísanými charakterami - až na trojicu krások ( Bibb, Wallis a Jones). Ústredná pätica je ale parádna a každý má nejakú výraznú a zaujímavú scénu. Snaha dostať to do nejakej konkrétnej dramaturgickej roviny je ale to, čo film do značnej miery kazí ( či už finálny zvrat, ktorý je podprahovo dosť očakávateľný, alebo aj všetky romantické eskapády, ktoré dynamiku deja značne narúšajú). Ale stále je to zábavné a netlačí to na pílu ani v scenách, ktoré majú tendenciu veľmi ľahko spadať pod klišé. Bavil som sa. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Vzpoury proti věku se dají dělat různým způsobem. Co denně potkávám čtyřicátníky, co na koloběžtičkách s kolečky o velikosti mexického dolaru, do kterých se jim každou chvíli zamotají roztřepené bradky, posunují své lumbersexuální těleso, okořeněné hlavou pakokota, směrem do korporátního kanclu. Předpokládám, že je z toho vyléčí až moment, kdy, jsa okouzleni vlastní výjimečností, přehlédnou schodiště. Nebo biomatky, tahající děti jako šimpanze zavěšené na různých částech těla v batikovaných šátcích. Sice jim fakáně občas vypadne, ale zase to o to více vynikne, když (poté, co obecním rozhlasem svolají maximální počet spoluobčanů, mezi které pak s tajemným úsměvem usednou do tureckého sedu spokojeny, jak velké je dnes publikum) vyjmou vřešťana i mléčný vak, aby obé následně konektovali v procesu, zvaném jimi ,,božské splynutí matky s potomkem", námi pak kojení na veřejnosti. Zmatení diváci si posléze mohou vyslechnout i kázání o škodlivosti očkovacích látek, naopak prospěšnosti čištění čaker, či rozhovor rodičky se sedmiletým kojencem na téma ,,respektuji tvou osobnost, pokud nechceš do školy, budeme tě učit doma co tě bude bavit - já, genderová právnička samouk a tatínek, zakladatel hnutí Sluneční lidé". I babči, co si pod otevřené bérce nazouvají růžové kecky, lze zařadit do skupiny jedinců z antiage odbojových skupin. Varianta hoňka, tedy - hrajeme na honěnou, ať se děje co se děje, franckoberle nefranckoberle, je snad tou nejlepší alternativou. Film jen poněkud zvláštně osciluje mezi poselstvím a pokusy o ztřeštěnou komedii. Což je škoda. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)
  • V čase 53:23, kdy vybíhá v lese Chilli (Jake Johnson) za Jerrym (Jeremy Renner), nemá Chilli v puse žádný joint, avšak v čase 53:39, kdy přebíhá bažinu, již jointa v puse má. (Agressor69)
  • Natáčelo se ve Washingtonu (stát USA). (Varan)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama