Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (407)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale naprosto skvěle jsem se pobavil. Aktuálně standardní výběr současných komediálních herců (Ed Helms, Jon Hamm vs. Jeremy Renner) tu podpořil ještě Jake Johnson ze seriálu Nová holka a Hannibal Buress, kteří to taky hodně slušně podrželi. A tuhle už samo o sobě dobrou partu tu pak neskutečně povyšuje Isla Fisher, která tou svojí soutěživostí přebila snad každého chlapa z party. Pak už je tu jen samotný námět, který na první pohled vypadá dost ulítle, ale naprosto dokonale funguje. 94 minut asi té nejlepší komediální zábavy z Ameriky v roce 2018. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To ženy umí vařit, prát, uklízet, nakupovat, zařizovat, rodit, vychovávat, to ženy umí dělat všechny tyhle věci najednou a ještě u toho vypadat sexy. Tak proč teda vůbec existujou chlapi? No, my chlapi jsme tu od toho, abychom celej život něco honili. Auta, motorky, prachy, ego, kašpárka, ženský... Jeden by řekl, že i mlok má větší poslání, ale já osobně to žeru, jak je život jednoduchej. Tenhle film má určitě spoustu chyb a asi nebude ani dokonalej. Je přesně takovej, jaká je klukovská duše každýho chlapa. Ta sranda za všechny průsery, vysvětlování a udobřování rozhodně stojí. (Enšpígle, jestli tě někdy potkám v metru, Máš ji!) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

No, asi viac tu oceňujem snahu na pozadí humorných, či skôr menej humorných situácií poukázať na fakt, že telo muža starne, ale myseľ ostáva rovnaká. No a čo potom v dnešnej dobe, kedy sa mentálne starne ešte pomalšie ako kedysi, v tých oných starých zlatých vybájených časoch. Taktiež aj fakt, že partia je síce stále spolu, ale ten najväčší frajer je mimo a nie je to len tým, že ho nedokážu chytiť, ale aj tým, že je jednoducho už z trochu inej spoločenskej vrstvy ako všetci na počiatku kamarátstva. No a do tretice ma teší fakt, že tu síce stále máme komédie pre všetky vekové skupiny žien, len na nás chlapov okolo 40 a vekom stále mladých sa trochu zabúda. Takže samé pozitíva, len keď mi to proste stále nepripadalo bohvieako komické a pochopiteľne okrem zopár "fuck" a nejakého sexuálneho náznaku, a vážne húlenie mi šokantné v mainstreame už dávno nepripadá, sa to príliš držalo pri zemi. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Tag" je podľa mňa skutočne dobrou, sviežou a veľmi energickou komédiou, ktorá ma úprimne bavila a pôsobila vo svojom koncepte aj uveriteľne. Možno to vyznie zvláštne, ale akčné momentky filmu fungovali skvele, film má dobré postavy, ktoré chcem sledovať, je vitpný a má dostatok energie na to, aby človek chcel vedieť ako to celé dopadne. Hlavná pätica je skutočne skvelá a myslím si, že Jeremy Renner tu tomu absolútne kraľuje. Ja som rád, keď sa môžem na filme zasmiať. Plus je super vidieť priateľstvo medzi našimi hrdinami a akým spôsobom si ho takto dokázali roky upevňovať. Myslím si, že v skutočnosti niektoré scénky asi neboli tak veľmi silné a s možnými smrteľnými zraneniami, no aj tak mám pocit, že film bol dostatočne kreatívny na to, aby som to celé dokázal prijať a hodnotiť pozitívne. Plus vidieť ako ďaleko sú naši hrdinovia ochotní zájsť je celkom sranda. Toto je komédia, ktorá vie pobaviť, má dobré postavy, dobré herecké výkony, srdce na správnom mieste a užil som si to naplno. Čeknite si to a zabavte sa tiež. Koniec koncov, človek sa pri tom môže vrátiť sám do svojich vlastných detských čias. Hodnotenie: B+ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn volovina s dobre napísanými charakterami - až na trojicu krások ( Bibb, Wallis a Jones). Ústredná pätica je ale parádna a každý má nejakú výraznú a zaujímavú scénu. Snaha dostať to do nejakej konkrétnej dramaturgickej roviny je ale to, čo film do značnej miery kazí ( či už finálny zvrat, ktorý je podprahovo dosť očakávateľný, alebo aj všetky romantické eskapády, ktoré dynamiku deja značne narúšajú). Ale stále je to zábavné a netlačí to na pílu ani v scenách, ktoré majú tendenciu veľmi ľahko spadať pod klišé. Bavil som sa. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama