Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrdinka má neposlušného ošklivého psa a práci architektky, kde funguje spíš jako sekretářka. Je cynická, ale má smysl pro humor.Její matka jí řekla: „Ženu jako jsme my si někdo vezme leda aby získal vízum.“ Film je parodie na klišé romantických komedií. Humor je postaven na tom, že hrdinka komentuje dění okolo sebe.Chlapy se zde zdají divačkám jistě sympatičtí. Ve filmu vidíme směs romantických komedií - nenáročnou zábavu, lásku, nadsázku, překvápko, polonahého šarméra vycházejícího ze sprchy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Potřebovala jsem oddechovou komedii, u které se pobavím a nemusím u toho přemýšlet. Tohle je přesně ono. Vzhledem k tomu, že nejsem žádný hubeňour, tak jsem ráda za herečky jako je Rebel Wilson, která ukazuje, že i holka krev a mlíko může mít svůj vlastní romantický příběh. Je to jednoduchý příběh, který jsme viděli už několikrát, ale námět je zajímavý a originální za což dávám palec nahoru. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Neskutečně milé překvapení. R. Wilson se cíleně vyhýbám, protože její komedie jsou nejčastěji narvané sexismem, prděním a zvracením. Tady jsem se toho bál, ale hned první minuty mi daly najevo, že komedie bude o něčem jiném. A byť bylo od začátku jasné, jak to dopadne i jak se bude vše vyvíjet, tato originální komedie, co si bere na paškál americká romantická klišé, mě fakt potěšila. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabý slabý a zase slabý. Čekal jsem nějakou komediálně romantickou šlehu, když jsem se dozvěděl že Rebel Wilson má balit bráchu od Thora. Místo toho jsem dostal něco docela jiného. Rebel Wilson by neměla dostávat hlavní role. Tohle byl castingový úlet a film nezachrání ani osmdesátkové popové hity. 30% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Herci měli jen čtyři hodiny před natáčením na trénink tanečních kreací. (Grimaldi)
  • Jedná se o první hlavní roli Rebel Wilson (Natalie) a také první snímek, který produkovala. (hansel97)
  • Film se natáčel převážně v New Yorku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama