Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natalie (Rebel Wilson) je newyorská architektka, která se velice snaží, aby si jí v práci všimli. Je však větší pravděpodobnost, že ji její kolegové požádají, aby jim donesla kafe nebo koblihu. O tom, že by mohla navrhnout nový městský mrakodrap, si může nechat jen zdát. A co je nejhorší, Natalie je celoživotní cynik, zejména pokud jde o lásku. Když se ji však v metru pokusí zloděj okrást o kabelku, udeří se do hlavy a zůstane v bezvědomí. Po probuzení zjišťuje, že její život se náhle proměnil v její nejhorší noční můru - romantickou komedii. A právě Natalie je její hlavní hvězda. (JustMeeKatie)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

JenYu 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny mě neskutečně bavily!! Udělat si takovou prču z romantických filmů! Čím více jste jich viděli, tím víc se budete smát. Rebel velice zábavná a Liam fakt jako z nějakého časopisu. Celkově jsem se dost zasmála a určitě bych film doporučila jako lehkou zábavu po náročném dni. Poslední třetina mě už zaujala méně a závěr mi trochu zkazil svojí sladkobolností celý dojem. Největší slabina: homosexuální kamarád - proboha, to nikdo neumí zahrát gaye normálně? ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Isn't It Romantic osloví zejména díky originálnímu námětu, který si dělá srandu z romantických klišé všeho druhu, což se filmu místy celkem dobře daří, občas lehce pokulhává. Rebel Wilson se skvěla hodila do hlavní role ženy, která nevěří na šablonovité příběhy z červené knihovny. Vedle ní mě nejvíce oslovil Brandon Scott Jones ve vedlejší roli Donnyho, který pro změnu parodoval stereotypy o gayích. Nicméně se nemohu zbavit pocitu, že se ze samotného nápadu dalo vytřískat o něco víc. Avšak jako komedie na jedno zhlédnutí film bohatě vystačí a vedle toho nabízí slušný soundtrack se známými songy. ()

Reklama

mikki089 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého se rozhodně zasmějete. Rebel Wilson ztvárnila roli architektky, která už má dost toho, jak se všude okolo ní objevuje láska. Jednoho dne její pohár trpělivosti přeteče a dojde k nehodě, kdy Natalie (Rebel Wilson) skončí v nemocnici a probouzí se ve světě, kde je všechno jako z romantického filmu. Jedná se o opravdu povedenou parodii na romantické komedie, u které se člověk bude popadat za břicho. Co jiného čekat od filmu, kde spolu hrají Rebel Wilson a Adam Devine. Ve filmu nechybí ani hvězdy jako Priyanka Chopra či Liam Hemsworth. Herci své role ztvárnili opravdu bravurně a skvěle a proto vřele doporučuji všem, kteří milují satiry a romantické komedie. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Rebel Wilson ještě s nadváhou a říkám si, kolik lidí to dokáže prodat jako bonus? Moc ne, ona je neskutečná a tahle komedie mi sedla do okamžiku. Stejně jak Natalie nemám ráda přeslazený romantický komedie s tunou profláknutých klišé, které si tenhle film podává na lopatě. A taky mě baví, jak Rebel tančí a vůbec se toho nebojí :). ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Pseudoparodie, která se snaží stát na tom, že opakuje a zlehčuje formule romantických komedií, aby je nakonec jen přijala za své. Cynická hlavní hrdinka, která nevěří na lásku (i kvůli tomu, jak vypadá), se propadne do klišoidního New Yorku, kde si má vybrat mezi "okouzlujícím" milionářem a nejlepším přítelem. Má k ruce stereotypního gaye, voice-over a příhodné montáže. Jenže Natalinino zhrození nad cukrkandlovým světem trvá jen chvíli, pak se nechá unášet "snem každé ženy", aby si i v reálném světě uvědomila, že se musí otevřít světu a lásce. U.G.H. Je to nadmíru únavné, když vám cpou romanci do chřtánu i ve filmu, který si z nich má utahovat. Nicméně Rebel Wilson nemůžu upřít snahu to ustát s grácií, levnějšímu Hemsworthovi to, že se snaží být nad věcí, a psíku Baxterovi to, že na to hodil bobek. Mám to stejně. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Film se promítal v kinech jen v USA. Ve zbytku světa byl uveden na Netflixu. (Grimaldi)
  • Během testovacích promítání se herečka a producentka Rebel Wilson v přestrojení vydala mezi publikum. (hansel97)

Reklama

Reklama