Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (109)

balcazar 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo príliš silené a hlavne príbehovo slabšie ako jednotky, ale Angry Birds nemôžem dať 2 a menej hviezdičiek, lebo som sa proste opäť pobavil a celkový dojem jednoducho nie je dvoj a menejhviezdičkový. Myslel som si, že príbeh troch maličkých súrodencov, ktorí stratili svoje nevyliahnuté sestry, je úplne zbytočný, v závere však hrali najdôležitejšiu úlohu a čo si budem klamať: na ich pátraní po stratených vajciach som sa bavil, hoci s mierne priblblým úsmevom. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Rozhodne napravená chuť po priemernej jednotke. Rozpačitý začiatok, ale potom to už šľapalo. Nešlo iba o to, že čas od času padol plk. Jednalo sa skôr o sériu situácií nadväzujúcich na seba, ktoré roztriasli bránicu kdekomu, či malému, či veľkému. Za všetky vyhráva akcia v umelom orlovi, ktorá trvala dlho a kŕmila smiechom na niekoľko krát a zakaždým výdatne. Jeden z mála prípadov kedy dvojka preskočí jednotku o triedu. I keď preskakovala iba priemer, no aj tak. A bavil ma aj vedľajší príbeh mláďat. Síce miestami predvídateľný, no miestami prekvapujúci a skoro vždy podarený a vtipný. O čo vlastne tej riaditeľke na Smetanovej šlo ? Netuším. ()

Reklama

Brvis 

všechny recenze uživatele

Sakra to bylo ale stupidní, ale víte co? Já jim to žral! Z profesionálního hlediska 35%, ale z hlediska odreagování a zábavy pro ratolest je  to unikát. Jen u málo filmů se mi stává, že od začátku až do konce sedím s úsměvem a otevřenou hubou. Jakože reálně se tam člověk nenudí a dokonce si pamatuju, že když jsem byl v kině na tomhle filmu, tak jsem se při scéně na záchodek řezal smíchy. Věc, které se tomuhle nedá upřít je, že každou postavu tady milujete, každá postava si najde čas a prostor a je naprosto unikátní. Nejlepší na to filmu je že se člověk směje ikdyž ta postava neřekne ani slovo (třeba u Terence, nebo u hadici). Zároveň film doprovází takový ten zákeřný soundtrack, který vám hraje v bedně ještě týden po zhlédnutí. No prostě bomba. Já jsem si ptáčky na plátně extrémně užil a doufám, že se někdy dočkám i třetího pokračování, ikdyž tomu šance moc nedávám. Viděl v kině a doma s dabingem i v originále 8/10 ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Oáza metahumoru, nezadržitelná smršť popkulturních narážek, maniakálně šílená pecka a nehorázně nekorektní animák pro otrlé. Tam kde jednička excelovala tak tam dvojka vyniká neméně zdařile, fakt smekám. V mnoha ohledech to totiž sklouzává k sebeparodii a právě v těchto momentech Angry Birds 2 naprosto překonávají všechny myslitelné mantinely animovaného filmu.... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $41,657,076Tržby Celosvetovo $146,855,007Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Len ďalší zbytočný animák a pokračovanie. Už to nemá ani nádych ako takej zábavnosti prvého dielu. Tu mi to príde dosť nemotorne prestrelené, otravné. /35%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Když Ruďák a Stříbrnka lezou na horu, Ruďákovi uletí čepice. Když se potom Ruďák připravuje na spouštění k superzbrani, sundá si čepici. (griph)
  • Ve scéně, kdy tři písklata (ptačí mláďata) zachraňují vejce, se ve Vesmíru potkají se satelitem, který se vizualně podobá satelitu KOMPSAT-2, který byl vypuštěn v roce 2006 a určten k dálkovému snímání Jížní Korei. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy Orel Vazoun mluví o tom, jak randil se Zetou v devadesátkách, upadne Zetě na zem kazeta VHS s názvem „Twin Beaks“, odkazující na úspěšný seriál Městečko Twin Peaks (od r. 1990). (PAULOO)

Související novinky

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Reklama

Reklama