Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (356)

Master19 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak jak píše xxmartinxx, nesympatické postavy opravdu dostanou to (tu) co chtějí jen proto, že to začnou chtít. On je to tak nějak osvědčený formát, (ne)vynalezený ve Snowboaďácích. Zde povýšeno na další level neboť Kotek Mádl měli něco do sebe, kdežto tady ústřední trojice naprosto nemá ani zbla osobnosti. Ono břímě ústředního motivu tedy vláčí na svých bedrech skvělý Pavel Nečas, který není buhvíjaký herec, prakticky stále trne v jedné pozici a hereckém výrazu, ale když toho využijete a napíšete postavu s tímto výrazem, nemá to chybu. No a pak snad kromě samoúčelné scénky z lomu prakticky není co zmínit... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako on by to nebyl špatný film, ale příjde mě, že režisér a scénárista byl buď úchyl nebo prase případně kombinace obojího. Úvodních 15 minut je absolutně příšerných a může si to rovnou podat ruku s všemi Kameňáky, který otec se ptá vlastního syna jestli si ho honil ? a tak by se dalo pokračovat. To, že zhruba 18 letý kluk, který si može nabalit jakoukoliv holku a místo toho nabalí cca 40 letou ženskou jen kvůli tomu, aby někoho nasral mě hlava nebere (celá filozofie filmu ve stylu jste mladí pojďte balit vrstevnice jde rovnou do záchodu) . Ono všechny postavy mě příjdou retardované máme zde 2 lesby dále jednu černošku co má ráda kluka co se vydává za teplouše, aby měl úspěch u ženských a když jí řekne, že je na holky tak se naštve přitom sama celý film tvrdí jak se jí líbí jen ji štve, že je homosexuál. Pak skupinu krasobluslařek co jezdí 200 km na kole (proč to vůbec dělají a to co to má s tím společného neví snad nikdo) jejich trenéra co se zamiluje hned do první ženské co má více jak 18 let a v minulosti zabil bobra (to mělo byt si vtipné nebylo) a dva ocasy co jsou věčně na mobilu a jeden má 17 imaginárních holek přičemž světe div se jedna z nich je tam taky na výletě. Ona je to samé co on jen to na ní nejde tak vidět a když to zjistí naštve se na něj, aby se na konci do něj zamilovala (tady neobstojí ani výmluva, že je to ženská hold, protože je to totální volovina). K tomu připočtěte 0 vtipných scén (nepříjde mě vtipné, když někdo zabije kohouta kvůli tomu, že kokrhá nebo když chlápek vleze do šaten roztleskávaček kde jsou nahé to natáčet na mobil) a nulový scénář (v podstatě jedou z místa a do místa b a to je celý děj). Úplně nejhorší jsou, ale postavy těch 3 otců v kombinaci fanda kolové (fotbal s koly) úchyl zatížený na ženské s drdoly a culíkem a ožralec. 40 procent za hudbu za postavu Celeste na kterou se dobře dívá (pokud jste dívka tohle nejspíše neoceníte) a za tu černošku, která mě přišla , že něco aspoň hrála. ()

Reklama

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Typická rodinná komedie pro všechny a nikoho je určena pro mladé, ale druh humoru je spíše pro starší generaci milovníky lidových taškařic. Chybí hlavní hrdina a ústřední úhel pohledu. Obsahově je prázdný Okázalá polopatická expozice na začátku, navíc postavy se v průběhu vůbec nezmění. Dle kolečka jsou nekorektní, ale jsou spíše amorální. Naleštěné letecké záběry kontrastují s obsahovou prázdnotou. Produkt placement ani není zakrývá, protože nemá obalový materiál situačního humoru. Postavy mimoňských výrostků jsou k smíchu snad každému. Celkově odpad. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Několikrát - asi třikrát - jsem se fakt zasmál, protože to byly natolik absurdní vtipy, že jsem zíral. Třeba když Jakub Štáfek jako ožralej kombajnista vyrobil "kruhy v obilí". A z českých hereček mojí generace ze všech nejvíc miluju Hanku Vagnerovou (Táničku Pauhofovou a Vicu Kerekes jako Slovenky nepočítám). To jsou asi tak ve zkratce všechny plusy tohoto filmu. Mínusů ovšem je podstatně víc. Od totálního neherce Mišíka a jeho lobotomické kamarády přes dementní vtipy, nulový příběh, tradičně ubohé představy o mladé generaci (mobil v ruce a to je vše, tak určitě), trapný product placement a naprosto kreténské postavy, které jsou do jedné dementní a úchylné. Vůbec celí Bajkeři na mě působí jako pubertálně vlhký sen Kolečka a Koppa, nejen celá zápletka (sexy nevlastní matka se synem na prázdninách, kde jsem tohle viděl? Ano, v každým druhým pornovideu na světě) nebo nahé koupání v lomu. Všechny postavy sice jsou úchyláci, ale zřejmě proto, že Kolečko s Koppem jsou úchylní ještě víc. O tom směšně nelogickém a happyendovém závěru, který je nejen brutálně nereálný, ale vyloženě nesmyslný (hlavně co se týče rodinky Haničky Vagnerové a Mišíka), se vůbec nezmiňuju. Z některých scén bylo vyloženě trapně, ale naštěstí ne reálně trapně, jen absurdně - ostatně jako je celý film. O totálně ujetý dvojici Štáfek-Záveský a Laviho cameu ani nemluvím, to bylo proboha co za nápad? Jako... on to možná byl celý jen vtip. Kolečko s Koppem natočili naprosto šílenou a absurdní parodii na teenage filmy, čtou si tu naše komentáře a smíchy padají na zem, jak nás doběhli. Možný to je. Osobně si ale myslím, že ne. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Kola na kolovou byla zapůjčena z TJ Sokol v Praze. (Duoscop)
  • Kombajny byly zapůjčené od zemědělce z Rakovníku a od zemědělce z Českého Rudolce. Žlutá míchačka je až z Moravy. (asdfasdf)

Reklama

Reklama