Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (359)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kolečko je frajer, znovu napsal scénář za víkend. Skoro si vystačil s jedním fórem (idioti čumí do mobilu), ale musí se mu přičíst body za to, že tepe do nastupující generace zoufalců. Vagnerovou však začínám litovat. Její éra štěrbiny pro všechny věkové kategorie evidentně nekončí ani po překročení Kristových let. Na Mišíkovi je zase vidět, že poprvé v životě seděl na kole. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Několik hezkých fórů, pár módních tváří a další dílo hodné zapomenutí je na světě. Nalákali mě 20letý Adam Mišík (blonďatý David), 23letý Jan Komínek (tmavovlasý Jáchym) a 27letý Jakub Štáfek (Vojta od kombajnu). Extra sexy tu ale nepůsobili a žádný jiný důvod pro sledování tohoto snímku mě nenapadá. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kolečko definitivně potvrdil,že Okresní přebor a Čtvrtá hvězda byly náhoda (nebo omyl) a on už nedokáže vytvořit nic co by alespoň vzdáleně budilo dojem že má hlavu a patu.Nečekal jsem zázrak a vlastně jsem čekal takovou tu klasickou českou hloupomedii.Bajkeři jsou ale ještě horší a krom otravného product placementu,který je někde cpán extrémně pod tlakem i na těch nejdivnějších místech nabízí už jen příběh plný klišé,ovšem s absencí jakéhokoliv děje.Všechny postavy (snad s vyjímkou Hany Vágnerové a Vojtěcha Machuty) jsou tu navíc v módu full retard a divák...tedy já...jsem se zasmál asi 3x a z toho 2x na místech kde to nejpíš tvůrci nechtěli.Aspoň,že se sem povedlo nacpat nějaké to nahaté koupání,které určitě pár tennagerů a nejen jich přivede.Jedna hvězda za ty 3 smíchy a taky za to,že mi Hany Vágnerové byly místy až líto...20% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten úvodní rozhovor o masturbaci a pornu... Tohle mě, už docela brzy, čeká. překvapivě vtipnější, než jsem čekal. A to jsem od toho filmu zase dvakrát moc nečekal. Některé postavy zábavně pojaté (Pavel Nečas, Vanda Hybnerová). A upřímně, kvůli Haně Vagnerové (jen kvůli ní jsem do toho filmu šel) bych se taky choval jako idiot. Ta holka svým kukučem dokáže rozmetat beton na prach, o jejích ostatních kvalitách (hereckých) nemluvě. 2.5* ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Bajkáci...proč musí film cílený na náctileté publikum být vždy tak tupý nosič product placementu? Nechci se plést, ale asi by měl být nějaký kvalitativní rozdíl mezi celovečerním filmem a televizní reklamou třeba na Trivago, než jenom ten, že si dotyčná herečka změní šatník, dají jí kolo, má to střih a dobrou hudbu... :-( ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Během natáčení koupací scény v lomu bylo jen 15 stupňů. Lom se nachází u obce Čenkov. (Duoscop)
  • V jedné scéně je vidět, jak Vagnerová, Komínek, Machuta a Mišík vystupují z vlaku na zastávce Senotín, což je jedna ze zastávek úzkokolejné dráhy JHMD (Jinřichohradeckých místních drah) na trase Jindřichův Hradec - Nová Bystřice. (bubun)
  • Ve scénách s opilým kombajnérem není na kombajnu nasazena žací lišta, tudíž by nic nepokosil. (BeeEn)

Reklama

Reklama