Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních animovaných seriálů co jsem doposud viděl. Všechny ty postavy jsou tak brilantně napsané, příběh je přímočarý, nikde nezadrhává a úplně vás to vtáhne tou temnou atmosférou s upíři tématikou. Celé je to zabaleno do perfektní animace, která při akčních scénách dominuje a vy budete zírat s otevřenou pusou. Seriál bohužel u druhé série lehce spadl na kvalitě, ale i přes to se jedná o výbornej seriál a mrzí mě, že jsem to už viděl, protože bych si to dal znova.  8/10 ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Netflixovský nástrel na poli klasického anime sa našťastie vydaril veľmi pekne a dobré ohlasy zabezpečili Castlevanii novú sériu s viac dielmi. Animačne aj hudobne je to poctivo zvládnuté, má to tragický nádych hernej predlohy a tvorcovia využili najsilnejšiu stránku, ktorú Netflix ponúka t.j. nie sú limitovaný žiadnou vysielacou cenzúrou, takže krv môže striekať a tiecť ako má pri niečom, čo má názov Castlevania. 4/4 - 80% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Samo o sobě to (zatím) nefunguje, ale čistě jako ukecaný navnazující prolog před první regulérní kapitolou to obstojí veskrze solidně. Značce to ostudu nedělá, vizuální stylizace padne jak ulitá (škoda jen, že hudební motivy to nepřevzalo z her) a základy to pokládá dostatečně kvalitně, aby se na nich daly v budoucnu vystavět velké věci. Tak snad se to zadaří, ale Warrenu Ellisovi věřím. | S1: 3/5 | ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že aj sa seriál celkom vydaril, aj keď animácia slabá. Dielov bolo dostatok no prvé série sa mi páčili viac. Ak si mám spomenúť na videohru hral som tušim iba nejakých pár minút. Viac by som ocenil seriál z prostredia Danteho pekla. Ale ani toto spracovanie castlevanie nebolo až tak zlé. Záver poslednej série bol skoro perfektný. 3* ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

První sezona je seznámení se světem. Vcelku jasně a přehledně se rýsují charaktery a připravují příběhy, které se rozvedou. S očekáváním jsem začal sledovat druhou sezonu a ta uměla vyrazit dech (především v závěru). Působivé, chytré a animací perfektně zasazené. Hudba ladí taky perfektně. Očekával jsem i trochu větší využití Drákulova dvora plného intrik a upírů s jiným názorem, ale nevadí. Třetí sezona je rozhodně lepší než první, ale působí jako další příprava na "sudou sezonu", která se rozjede. Především předposlední díl byl fenomenální, kdy se minimálně tři příběhy přiblížily ke svému vrcholu (některé i doslovně). Samotné finále pak bylo logicky zase o trochu slabší, ale to už je u seriálu celkem zvykem. Je rozhodně zajímavé, kam některé příběhy jdou a jsem zvědav, zda se vrátí Saint Germain nebo jak dlouho ještě bude Syphu a Belmonta bavit tenhle špinavý a amorální svět. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno