Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

První sezona je seznámení se světem. Vcelku jasně a přehledně se rýsují charaktery a připravují příběhy, které se rozvedou. S očekáváním jsem začal sledovat druhou sezonu a ta uměla vyrazit dech (především v závěru). Působivé, chytré a animací perfektně zasazené. Hudba ladí taky perfektně. Očekával jsem i trochu větší využití Drákulova dvora plného intrik a upírů s jiným názorem, ale nevadí. Třetí sezona je rozhodně lepší než první, ale působí jako další příprava na "sudou sezonu", která se rozjede. Především předposlední díl byl fenomenální, kdy se minimálně tři příběhy přiblížily ke svému vrcholu (některé i doslovně). Samotné finále pak bylo logicky zase o trochu slabší, ale to už je u seriálu celkem zvykem. Je rozhodně zajímavé, kam některé příběhy jdou a jsem zvědav, zda se vrátí Saint Germain nebo jak dlouho ještě bude Syphu a Belmonta bavit tenhle špinavý a amorální svět. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[1. série] Možná to bude tím, že jsem tuto hru nehrál, ale absolutně mě to minulo. Doufal jsem v temný horror, řežbu, slušné napětí a pokud by přišla i dobrá akce, vrněl bych plnou a zjevnou spokojeností. Spousta z těchto vlastností ale jaksi nebyla na programu a pokud se něco dělo, tak buďto se neúměrně často žvatlalo anebo se někam padalo. Jediný známky lepšího napětí obsahovaly scény přesáklé krví či vyhřezlýma vnitřnostma, ale v ostatních méně zábavných momentech se ho snažila z páry vyčarovat ryze patetická herní hudba; neúspěšně. Nemůžu neříct, že by se na to nekoukalo špatně, protože artově to bylo solidní a když se mlátilo, tak to mělo grády (jen do těch rozkroků by se mohli kopat méně častěji). Ocenil bych už stopku nad omýláném anime klišé, že knězové jsou to největší zlo. Jako úvod větší série to není hrozné, ale jako samostatně stojící jednotka to funguje prachmizerně. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii musím skonštatovať, že Castlevania má určite potenciál. Napriek tomu, sa mi však zdajú byť časti umelo predlžované...tých 25 minút je predsa len dosť. Hlavný hrdina je však vykreslený ako veľmi príjemná postavička a preto ma osobne zaujíma jeho ďalší osud. Celkovo sa mi na seriáli zatiaľ páči, že vidno naozaj to ovplyvnenie hrou, mnohými vecami to hru veľmi pripomína. Avšak v terajšej konkurencii anime seriálov s podobným námetom určite neobstojí viac ako priemerne. Zatiaľ 65% ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních animovaných seriálů co jsem doposud viděl. Všechny ty postavy jsou tak brilantně napsané, příběh je přímočarý, nikde nezadrhává a úplně vás to vtáhne tou temnou atmosférou s upíři tématikou. Celé je to zabaleno do perfektní animace, která při akčních scénách dominuje a vy budete zírat s otevřenou pusou. Seriál bohužel u druhé série lehce spadl na kvalitě, ale i přes to se jedná o výbornej seriál a mrzí mě, že jsem to už viděl, protože bych si to dal znova.  8/10 ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Season 1 (4 epizody) - Kratky a misty trochu tezkopadny rozjezd, ale s prislibem do budoucna. Autori se neboji brutalit a nektere sceny jsou spravne "chutne". Je to opravdu 18+, uvidite vyhrezla streva, rozpulene deti, vypadla ocicka :) A i kdyz herni Castlevania nikdy nebyla o bohatem pribehu, jakysi zaklad a motivace jednani hrdinu se Warrenu Elllisovi (autor napr. Transmetropolitan) podarilo vytvorit. Mozna az na ty biblicke paralely, ktere pusobi trochu krecovite (a pro nekoho mozna nepatricne) - umirajici zena pouziva slova jako Jezis na krizi, skupina Vypravecu ma 12 clenu jako apostolu, Dracula jako moderni Satan. Co se tyce castingu, vraci se "trpaslici z Hobita" - Armitage jako Trevor Belmont a McTavish jako Dracula. Co mi vadilo, je otravny styl udelat z hl. hrdiny nejdrive ochlastu. Neco jako zacatek "Aquamana" (2018). Prijde mi to jako nejprizemnejsi moznost, jak "ozvlastnit" nejaky charakter. Celkove ma ale serie dobrou atmosferu a velmi cool "to be continued"... // Season 2 (8 epizod) - Dracula vyhlasil Valassku (tedy defacto lidstvu) valku a vystupuje tu jako velitel upirskych armad. To nabizi scenaristovi prostor vymyslet trochu bohatsi dej, protoze az na hlavni charaktery toho ze hry Castlevania 3 (1989) moc prevzit neslo :) Nastupuji zde intriky jeho generalu, kteri nedokazou snest 2 lidske vudce v jeho radach, kteri mu doslova vyrabi pekelnou armadu. Tri hlavni hrdinove jsou take dost odlisni, takze hledaji cestu, jak spolupracovat. Prisery jsou stylove a jedine, co mi vadilo, je stale ten divny "zhuleny" dabing Belmonta (Armitage), coz je v teto dvojnasob delsi serii vice znat. Schvalne ho stylizuji do polohy, jako ze je permanentne sjetej :) nebo spis opilej...nevim, prilis mi to nesedelo, neni to takovy ten typicky "hrdina", s kterym bych se chtel ztotoznit. Ale na druhou stranu je asi fajn, ze postavy nejsou uplne cernobile. Napr. Draculu svym zpusobem budete chapat. Dalsi plus je, ze si postavy neberou servitky a mluvi sproste, coz se sem docela hodi, je to animak pro dospele. A kdyz dojde na akci, je to opet spravne brutalni a "mlask". Konec to sice ma, ale takovy "napul". Je videt, ze budou pokracovat... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama