Reklama

Reklama

Dokud nás svatba nerozdělí

  • Francie Le Sens de la fête (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho. Profesionální svatební agentura má na nezdary celých 24 hodin a za ty se toho může stát opravdu hodně. Zvlášť když šéf agentury z přátelství zaměstná vlezlého fotografa, kterého spíš než focení zajímá svatební pohoštění, najde záskok za kapelu, pro který je „decentní zábava“ neznámým pojmem, a ženichovo půlnoční překvapení definitivně změní celou svatbu v grotesku. Komedie od režisérů filmu Nedotknutelní (2011), jejíž inspirační zdroj můžeme hledat třeba u argentinských Divokých historek (2014), potěší srdce každého, alespoň trochu škodolibého diváka. (Aerofilms)

(více)

Videa (8)

Trailer 8

Recenze (151)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce, Brno] Tímto děkuji za možnost shlédnout tento film. Dostala jsem se na promítání poprvé. Popravdě všechny filmy, co dosud v Brně byly, mně tolik nezaujaly. Je to příjemná komedie plná vtipu, ale i dramatických momentů. Vůbec není na škodu, že jsou zde u nás téměř neznámí herci. Určitě bych ráda znovu shlédla. Zároveň by mě zajímalo, jestli případný dabing neubere tomuto dílku na kvalitě. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Francouzské, vtipné, vážné, dramatické, debilní, zrychlené. Prostě pošukové jak Francouzi občas ve svých komediích bývají. Takovou svatbu jsem si nepřála a díky bohu ani neměla. Ale jako host jsem se docela bavila. Teda ne při proslovu ženicha. Ale kapesníčkem jsem mu zatočila. Bylo to dobré, odlehčené a milé. Let na balonu byl díky té hudbě trochu smutný, a vlastně celý film na mě působil trochu moc smutně a definitivně. ..si nějak protiřečím, raději toho nechám.. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia filmu Nedotknutelni prichadzaju s dalsim filmom,nie je to sice komedia,pri ktorej sa budete valat po zemi od smiechu,no urcite vam ucaruje,citit z toho take to typicke pre Francuzsko,humor,pohodu,radost,potesenie a ma to srdce,jednoducho sa na to vyborne pozera,chvalim samotny pribeh,hercov i hudbu,takze bez pochyb plny pocet...:-) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Pohled na svatbu z očí organizátorů svatebního cateringu je rozhodně skvělá myšlenka. Diky bohu, že se toho chopili francouzi, kteří z toho neudělali přeplácanou smršť gagů a dojemných happy endů, jako amíci. Skvělá pohodová a hlavně vtipná komedie. Doporučuji všem. ___ (ČSFD projekce, Bio Centrál, Hradec Králové) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdo mě trochu zná, ví, že k francouzské kinematografii příliš kladný vztah nemám. Až na výjimky jsem se převážně dočkal depresivního dramatu nebo komedie, plné zběsilého humoru, který jakoby vycházel z němých grotesek. Od tohoto filmu jsem očekával afektovaný humor a slzopudnou romantiku, ale název mě zmátl jen na chvilku. Prvním příjemným zjištěním bylo pro mě to, že hlavní hrdina už nějakou chvíli neměl dvacet, tím druhým bylo to, že šlo o dlouhou řadu katastrof, při nichž Max ve většině případů dokázal zachovat chladnou hlavu, takže nedocházelo k žádným "funésovinám" a já jsem si mohl film s úsměvem užít. Zjistil jsem, jaké zaměstnání bych určitě nikdy nechtěl vykonávat a musím ocenit skvělou postavu fotografa, ten byl dokonalý. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Túžba ponúknuť hlavnú rolu Jean-Pierre Bacrimu je jedným z prvkov, ktoré motivovali oboch režisérov pustiť sa do tohto filmu. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v regióne Île-de-France deväť týždňov od júla 2016. Časť natáčania prebehla v Paríži a v Château de Courances v Essonne zo 17. storočia. Niektoré scény sa natočili v okolí Fontainebleau. (Arsenal83)

Související novinky

43. César Awards - výsledky

43. César Awards - výsledky

03.03.2018

Předávání francouzských filmových cen César, letos v pořadí již čtyřicátých třetích, se konalo v pařížské koncertní síni Salle Pleyel, provázeli jím herečka Vanessa Paradis a komik Manu Payet.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno