Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

PKD 

všechny recenze uživatele

I když se to zdá býti nemožné,pro mne ještě lepší,než 1. Ještě větší porce brutality,ironie a všeho,co měl 1.film. Jen nechápu,co myslel Rosenman tím, naprosto otřesným, ženským sborem, který vám v koncových creditech,pěje...Roooobocoooop,Rooobocooop! To je fakt parodie. Jinak hudba,nedělá ostudu Poledourisovi. To zase ne. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak si si dal po rokoch opáčko a musím to s troch zdvihnúť na štvrtú. Dvojka je ešte celkom dobrá oproti trojke a aj Weller tu je. Navyše nič takéto nekompromisné a drsné v dnešnej dobe už nieje, Remake sa nepodaril ani náhodou a dvojka ma miestami lepšie akčné scény ako jednotka. Hlavne záver Cain vs Murphy stojí za to. Chcelo by to ešte Basilovú hudbu a bolo by to ešte o niečo lepšie. 75% - 4* ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5...Preč sú časy skvelej "jednotky", ktorá patrí k tomu najlepšiemu čo bolo kedy v rámci akčných béčok natočené. Absolútne chaotický scenár, kde sa nedostatok invencie nahrádza strieľaním po všetkom a všetkých naokolo, karikatúrne postavy (najmä to decko , čo mal byť ako najväčší boss ma neuveritelne sral!!!) a žalostné triky (až na pár výnimiek)...Absolútne dementné pokračovanie!!! Trojku už ani nechcem vidieť!!! ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Hromadka plechu opet utoci. Ve stylu verhoevenovi hvezdne pechoty se nam snazi zesmesnit tentokrate reklamu, coz se mu nedari a vysledek je spise trapny. Nedomyslenost, nelogicke chovani a hloupe dialogy nad kterymy krouti hlaovou i obecny idiot. To jsou jen nektere z kladu tohoto pokracovani, ktere je zbytecnejsi nez papirove tasky v supermarketech. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Asi největší wannabe, co jsem v životě viděl. Snaží se kopírovat styl prvního dílu a zároveň přidává dějové vložky, které byly velmi slibné, ale nestydatě opuštěné, zabité. Bez zřetelného důvodu. A ten kluk… No, Verhoeven vytvořil černou satiru s nízkým rozpočtem a velkou nadsázkou, jak umí jen on. Tím pádem navázat je zatraceně těžké, tak to nezazlívám, ale zbytek mě mrzí. Pořád lepší než trojka, která z námětu doslova vytvořila rodinnou pohádku s dobrem proti zlu, nemluvě o zbytku přinejmenším live-action části frančízy. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (27)

  • Glam metalová skupina Babylon AD vytvořila ke své skladbě "Kid Goes Wild" videoklip obsahující postavu RoboCopa (Peter Weller). Píseň je také součástí soundtracku k filmu. (Terva)
  • Natáčelo se od 2. října 1989 do 11. ledna 1990 v Houstonu a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama