Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detroit v blízké budoucnosti. Policie stávkuje proti svému zaměstnavateli, společnosti OCP, a obyvatelstvo je sužováno řáděním ozbrojených gangů, navyklých na silnou drogu zvanou Nuke. Kybernetický organismus Robocop se svojí partnerkou Lewisovou pokračují v boji proti zločinu a snaží se především dopadnout gangsterského šéfa Caina, s nímž má ale OCP naprosto jiné plány... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Hromadka plechu opet utoci. Ve stylu verhoevenovi hvezdne pechoty se nam snazi zesmesnit tentokrate reklamu, coz se mu nedari a vysledek je spise trapny. Nedomyslenost, nelogicke chovani a hloupe dialogy nad kterymy krouti hlaovou i obecny idiot. To jsou jen nektere z kladu tohoto pokracovani, ktere je zbytecnejsi nez papirove tasky v supermarketech. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím, ale ten velkej rozdíl v hodnocení se mi oproti jedničce nějak nezdá. Dvojka je na opakovaný shlédnutí u mě úplně stejná pecka jako jednička. Jasně změnil se režisér, ale Kerschner určitě nebyl žádný packal. No a Peter Weller i tady dokázal, že on je tím jediným pravým Robocopem. Jinak mi to přišlo stejně šťavnatý, stejně brutální i kapku ujetý jako jednička. Někdo tu kritizuje, že se údajně vytratil humor, ale já se při některých hláškách nachlámal neskutečně. Jediný co má jednička lepší jsou záporáci. Tady holt tak kvalitní nebyli i když to s tím zlým malým parchantem je cool nápad. Za mně 85% ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

O třídu horší, než první film. Ani ne tak temnějším pojetím, jako WTF momenty a příběhovými nápady (vážně malý kluk může být šéfem drogového kartelu, kterého všichni poslouchají?), které jsou zde zpracované v tak divné formě, že to činí celé pokračování až stupidní. Palec nahoru za linku Robocopa a jeho upgradem ze 3 systémových zákonů, kterými se řídí na 300. A též za linku krachujícího Detroitu a pokusy o Robocopa 2. Mínusy za psycholožku, drogový kartel a zmíněné příběhové kiksy. Prostě průměr. 60% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Totálne béčko! Rovnaká naivná a lacná zlátanina ako prvá časť. Ak sa mi gangstri v prvom dieli zdali na smiech, tak v tomto pokračovaní je to ešte väčšia absurdita. Veď najväčšiemu šéfovi krutej zločineckej bandy je niečo cez dvanásť rokov. Trápne smiešne! Dialógy sú tak stupidné, že to až nie je možné. Ale keďže úvodný film som hodnotil dvoma hviezdičkami, tak ostávam pri tejto miere a "Robocop 2" odo mňa dostáva rovnako dve hviezdy. Pretože je to taká istá kravina ako jeho predchodca. ** ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tento díl RoboCopa jsem viděla jako první, takže má u mě poněkud čestnější, výsadnější postavení oproti jedničce. Souboj policejního kyborga se zločineckým podsvětím Detroitu mě v pubertě ohromně bavil (dokonce jsem si koupila a několikrát přečetla i knížku:-)) a tehdy by ode mě dostal jasných 5*. Čas je neúprosný, člověk se vyvíjí a co mu stačilo v dětství k absolutní extázi, tomu se může jako dospělý jen útrpně pousmát. Takže dnes (s přivřenýma očima a velkým kusem sentimentu) 70%. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (26)

  • Peter Weller (RoboCop) si stěžoval stejně jako během natáčení předchozího dílu na těžký oblek, ale také na přítomnost některých nelidských postav ve scénáři. (Terva)
  • Nový příkaz RoboCopa (Peter Weller) č. 262 zněl: „Vyhnout se setkání s Orionem.“ Orion Pictures byla společnost zajišťující distribuci RoboCopa 2. (HellFire)
  • Speciální efekty byly vytvořeny pomocí počítače Commodore Amiga. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno