Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (81)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série na začátku šlape na plyn a drží skvěle rozehranou loupež. Sled událostí se přiostří a Profesor je zahnán do kouta a brutálně mu tiká čas. Atmosféra houstne, že by se dala krájet hlavně kolem Tokio. Berlín potvrzuje roli chladného psychopata. Poslední dva díly jdou geniálně promyšlené. Nápadité a dramatické zakončení plné emocí. 8/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá, počáteční kouzlo první řady zmizelo. Navíc je ta druhá o dost telenovelovější. Přestože je to festival zavlasypřitažeností, bavilo mě to. Jen to není zdaleka tak chytré, jak jsem si z toho hype kolem představoval. Naštěstí mi to vynahrazuje postava inspektorky Raquel....přesně můj typ. Dám 4*, ale jsou opravdu slabé. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět lepších 90% jako první série. Pokračuje se ve stejném schématu vyprávění, jen to trošku zrychlilo, je tam více akce, ale zároveň trošku začalo uhýbat od reality, resp. se vyskytlo až moc náhod a věcí, které by se v reálu asi nemohly stát - předpisy. Každopádně tomu se nedá vyhnout. Má to tempo, drive, švih, místy vtipné, pořád dost chytré a vymazlené, budí to emoce - radost sledovat. Howgh! ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„SNAŽILA JSEM SE, ABYSTE MOHLI VOLNĚ DÝCHAT. A VY JSTE NA MĚ SRALI!...“ /// I geniální plán musí počítat s lidskou omezeností… Na "prófu a jeho partu" se valí lavina problémů s rukojmími, policajty a sebou samými. Skoro furt někdo řeší prekérku a proto je to fakt zajímavý. A zakončení se povedlo! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mělo to vymazlenej Shawshank závěr a krásně se to uzavřelo, v průběhu těch devíti dílů mě ale některé postavy začaly iritovat přílišnou výřečností (Berlín) a do kola opakovanými gesty (Tokio). Po delší době je to ale zase seriál, který mě do sebe dokázal vtáhnout a nepustí mě, dokud se na něj nedodívám (ještě mě čekají 2 série). Přesto mu jednu hvězdičku uberu, spokojenost na 80 procent jsou u mě 4. P.S.: Zajímavý sledovat, co musí normální smrtelník absolvovat kvůli cca 5-ti miliardám. Babiš by kvůli tomu ani nevstal z postele. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama