Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (81)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„SNAŽILA JSEM SE, ABYSTE MOHLI VOLNĚ DÝCHAT. A VY JSTE NA MĚ SRALI!...“ /// I geniální plán musí počítat s lidskou omezeností… Na "prófu a jeho partu" se valí lavina problémů s rukojmími, policajty a sebou samými. Skoro furt někdo řeší prekérku a proto je to fakt zajímavý. A zakončení se povedlo! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

playboy_05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strhujici jizda pokracuje i ve 2. serii...nastesti to ma stale dejove co nabidnout, takze tech 9 dilu utece jako voda...nicmene uz nyni je mi uplne jasne, ze o zadny umelecky orgasmus nepujde a zdejsi hodnoceni je spise obrazem toho, jak se vetsina hodnoticich nechala strhnout tak rikajic kvalifikovanou vetsinou...je to hodne precenene a odpousti se tomu veskera logika, ktera by treba americanum neprosla...nerikam, ze je to zle, naopak...jen se z toho zbytecne a prehnane udelal fenomen ()

Reklama

Nalimator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 2 mi přišla už trochu lepší, něco se občas dělo. Stále sice spoustu chyb, nelogičností, zbytečných rozhovorů a flashbacků, ale občas se alespoň objevila nějaká akce a posunulo se to dopředu. Nechápu, proč si aktéři (jak lupiči tak policajti) v tomhle seriálu rozhodli řešit všechny svoje midráky v průběhu loupeže. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BELLA CIAO! Tam, kde skončila první řada jsem očekával výborně zpracované pokračování téhle nekompromisně nabitě napínavé jízdy a přesně to jsem taky dostal. Druhá série byla bohužel kratší, nutno ale říci na úplně stejné úrovni jako série předchozí. Jediná výtka, kterou jsem zde našel je více nelogičnosti oproti první řadě, už to není taková ta "dokonalá hra" od Profesora a hraje se spíše na náhodu, jenže ten seriál mě tak moc pohltil, že jsem jednoduše schopen tohle přehlédnout. Největšími momenty tu rozhodně jsou ztráty v řadách "odboje" a poté samotný únik, ze kterého jsem měl menší obavy, ale zachoval si důstojnost a neskončil debilně jako většina seriálů, které po dvou řadách ztratí dech. 2. série - 100% ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. SÉRIE - 7/10. : Ani bych vskutku nevěřil co ta unuděná druhá série dokázala předvýst v posledních dvou epizodách. Naprosto nádherné zakončení jednoho příběhu. Ano nudný to bylo až na půdu příběh se nikam věčně neposouval, věčně ta stejná šlichta pořád dokola až mě to nebavilo, ale v posledních dvou epizodách co španělští soudruzi předvedli bylo něco famózního! I ten nejlíp promyšlený plán, kterej se posere celej do základů, může nakonec vyjít! Třetí sérii si 100% dám. Prostě i když celá série stála za hovno konec se vykoupil za všech 984 puta mierda miliónů euro. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama