Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (81)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. SÉRIE - 7/10. : Ani bych vskutku nevěřil co ta unuděná druhá série dokázala předvýst v posledních dvou epizodách. Naprosto nádherné zakončení jednoho příběhu. Ano nudný to bylo až na půdu příběh se nikam věčně neposouval, věčně ta stejná šlichta pořád dokola až mě to nebavilo, ale v posledních dvou epizodách co španělští soudruzi předvedli bylo něco famózního! I ten nejlíp promyšlený plán, kterej se posere celej do základů, může nakonec vyjít! Třetí sérii si 100% dám. Prostě i když celá série stála za hovno konec se vykoupil za všech 984 puta mierda miliónů euro. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá, počáteční kouzlo první řady zmizelo. Navíc je ta druhá o dost telenovelovější. Přestože je to festival zavlasypřitažeností, bavilo mě to. Jen to není zdaleka tak chytré, jak jsem si z toho hype kolem představoval. Naštěstí mi to vynahrazuje postava inspektorky Raquel....přesně můj typ. Dám 4*, ale jsou opravdu slabé. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„SNAŽILA JSEM SE, ABYSTE MOHLI VOLNĚ DÝCHAT. A VY JSTE NA MĚ SRALI!...“ /// I geniální plán musí počítat s lidskou omezeností… Na "prófu a jeho partu" se valí lavina problémů s rukojmími, policajty a sebou samými. Skoro furt někdo řeší prekérku a proto je to fakt zajímavý. A zakončení se povedlo! /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva seria  bola skvostna, v druhej mi uz par veci vadilo, aj ked hodnotenie si to u mna udrzalo. Ako celok ma to stale bavi, ale uz citit jemne problemy. Niektore tie rozhodnutia su uz fakt cez hranu a tie osobne problemy medzi "mestami" su az smiesne. Nairobi vs Berlin, Helsinky vs spanok, Denver vs Moskva, Tokio a Rio su sami o sebe mimo :). Laska a sex vo filmoch a serialoch je len na to aby sposobovali zvraty a natahovacky jednotlivych casti. Tu sa to prejavuje na plnej ciare. Postava komisarky ma dost sklamala, lebo necakal som taku amatercinu z jej strany. Inak ako vravim vyssie, je to stale zabavne, nebojim sa ist do tretej serie, ale snad budu mat ti vychodoeuropania aj nieco ine na robote ako byt za hromotlkov. Take povsimnutie na zaver. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když bychom brali, že seriál má pouze původně plánovaný 2 série bez dalších 3, které vznikly pod Netflixem, tak jde o skvělý seriál. Závěrečné dva díly perfektní. A poslední scéna krásně zacyklí vztah Profesora s Murillovou... moc pěkný ( to s tou baterkou se tvůrcům povedlo ). Nejlepší postava Berlín, ten mě naprosto dostal. 7,5/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama