Reklama

Reklama

Jack Ryan

(seriál)
  • USA Jack Ryan (více)
Trailer 2
USA, (2018–2023), 25 h 20 min (Minutáž: 40–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Abbie Cornish, Betty Gabriel, John Hoogenakker, Ali Suliman, Nina Hoss, Dina Shihabi, Jordi Mollà, James Cosmo (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(30)

Recenze uživatele Heywood k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2018) (S01) 

Dávám 70% na až pohádkový konec, který byl mimo realitu. Ale provedení výborné, pátrání mělo hlavu a patu, zápletka byla rafinovaná, padouši si moc "vážili" evropských idiotů, co krmí kdejakého obohacovače, (důsledky jsou stále stejné), podtext francouzského rasismu lecos napovídal, proč to ve Francii vypadá, tak, jak to tam vypadá, a to, že pašeráci lidí mají díky idiotské politice EU žně se ví už dlouho od lidské zdrůdy Mutti Merkel, která tuhle politiku rozpoutala, včetně objímaní se s Putinem. Film se toho dotkl okrajově, ale za to výmluvně. Ve své kategorii výborné, 75%. Do plných 4 hvězd mi brání některé postavy, paní doktorka Ebola byla hodně nepřesvědčivá. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Držím si svých 75%, přestože to tempo zde upadlo a příliš prostoru se vyplýtvalo na diktátora a lidi kolem něj. Pohádka o skvělých USA tu dosahuje maxima (těžko asi cizí helikoptéry by jen tak letěly nad prezidentským palácem, ani Venezuela není beze zbraní), ale zápletka opět výborná, opět skvělé pátrání s překvapivým, ale o to důvěryhodnějším koncem. Vstup Noomi zápletku oživil, Imhotep (Arnold Vosloo) také, a výkon Kellyho stoupal každou další sekvencí. Škoda, že realita ve Venzuele je opačná, než je tento seriál (osobně jsem navštívil, a je to bída). Jordi Mollá si na ty padouchy asi udělá ochranou značku. Po jedničce tahle sezóna stále držela glanc. ()

Season 3 (2022) (S03) 

TA ČESKÁ ČÁST JE PROPADÁKEM, ale jinak si to úroveň podrželo. Kdo tvůrcům nakukal, že máme prezidentský systém netuším, stejně tak by dopadlo, kdyby tvrdili, že Brazílie je královstvím. Takovou chybu by dobří filmaři udělat neměli, stejně jako v tom Kremlu, kde si agent CIA běhá, jak chce v nějakém tunelu. Navíc to řecké přijetí střelbou- kdo vyzradil, kde budou? Nedořešeno. Ministr udělá puč na prezidenta - námět opakovaný. Ale bylo točeno před válkou na Ukrajině a tak potenciál toho, že v Rusku mohou být u moci idioti byl nadčasový. Jen nám z Krasinského udělali už úplného Bonda (to mu ale spíše škodí - skok do vody = Hon na Rudý říjen) a tak nakonec dávám 60% s vírou, že 4 série se polepší. ()

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

10.05.2023

Amazon oznámil, že čtvrtá a zároveň poslední řada seriálu Jack Ryan dorazí na obrazovky oficiálně už 30. června. V rámci projektu se jedná o nejkratší mezeru mezi jednotlivými sériemi – mezi první a… (více)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Reklama

Reklama