Reklama

Reklama

Jack Ryan

(seriál)
  • USA Jack Ryan (více)
Trailer 1
USA, (2018–2023), 25 h 20 min (Minutáž: 40–65 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly, Abbie Cornish, Betty Gabriel, John Hoogenakker, Ali Suliman, Nina Hoss, Dina Shihabi, Jordi Mollà, James Cosmo (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(30)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (5)

Jack Ryan (2018) 

Seriál jedné sezóny. Ta první totiž je vynikající. Krasinski i Pierce jsou svkělý, mají chemii a nahánění teroristů je všech 8 dílů super. Bohužel od dvojky jde kvalita dolů a i když není poslední série nejhorší, zůstane mi v puse pachuť. Krasinski byl dobrý, Pierce skvělý, Kelly taky, doktorka tu byla jen první a poslední sérii (nechápu, ani nevysvětlili) a posila na konci v podobě Michaela Peni byla trefa do černýho. Překombinovaný scénář tenhle seriál ale vyloženě zabil. ()

Season 1 (2018) (S01) 

Skvělý hned v úvodu. Krasinski je jak ryba ve vodě. Má chemii s Piercem i Cornish. Je fajn, že série má jen 8 dílů. To tempo je od začátku vysoký a nezpomalí až do závěru. Skvělá série. ()

Season 2 (2019) (S02) 

O poznání slabší než jednička. Teroristy jsme tentokrát vyměnili za špinavý pilitiky Venezuely a místo nahánění bomb tu je víc politikaření. Krasinski je furt dobrej, Pierce je furt skvělej, ale tentokrát jim nepomohl scénář. A Rapace tu má bohužel malý prostor, aby nebyla zbytečná. ()

Season 3 (2022) (S03) 

Nejzamotanější a nejnudnější seriálový Ryan. Že jsem žehral nad nudnou dvojkou z Venezuely? V porovnání s trojkou je jihoamerická "mise" strhující spektákl. Doufám, že se Krasinski rozloučí alespoň trochu se ctí. ()

Season 4 (2023) (S04) 

Nejspíš o chlup lepší než ta překombinovaná ptákovina kolem České republiky, ale stále na hony vzdálené první sérii. Michael Pena byl velmi fajn, držel to vlastně nad vodou on sám, protože všichni ostatní, včetně Krasinskiho a na vedlejší kolej uklizeného Pierce, tu jeli jeli na půl plynu. ()

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

Poslední řada Jacka Ryana dorazí už v létě

10.05.2023

Amazon oznámil, že čtvrtá a zároveň poslední řada seriálu Jack Ryan dorazí na obrazovky oficiálně už 30. června. V rámci projektu se jedná o nejkratší mezeru mezi jednotlivými sériemi – mezi první a… (více)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Reklama

Reklama