Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (356)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Lebensbron mě dostal, Špindl spíš otrávil. Je to přesný příklad toho, jak se komedie dělat nemají. Seberu pár klišé, hodím to dohromady, přidám trochu Krkonošského sněhu - zaštěrchám ... Jenže to nefunguje. Příběh sám komický není, dokonce není ani překvapivý, spíš lehce předvídatelný. Nebyla tam žádná komická figura ani komická zápletka. Na holky se dobře koukalo, ale to bohužel na komedii a dobrý film nestačí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mysteriózní drama z horského prostředí,které nutí diváka věřit že největším lamačem dívčích srdcí je Jakub Kohák (popřípadě někdo kdo vypadá jako Kohákův bratranec) a obstaržní Prťka.Aspoň,že Emil Nádeníček si konečně vrznul...jedna hvězda za prvních deset minut,které navnadily na normální zábavu.Bohužel po uplynutí těch 10 minut je to standardní křeč topící se v trapnosti,která dokáže zastavit čas...doslova...20% ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Já to nechápu. Jak je možné, že za komoušů, kdy museli být tvůrci opatrní a rozhodně si nemohli dovolit kdejaký vtip, vtipem sršeli? Naproti tomu dnes, kdy mají rozptyl, tak nás pořád a pořád a pořád zásobují IMPOTENTNÍM humorem? Kdy konečně bude filmová komedie filmovou komedií? Tohle všechno působí jak útržky z Ordinace v Růžové zahradě nebo Ulice. Humor přesně na tomhle levelu = důchodcovský, mdlý, bez energie. A samozřejmě, jak je už v současné české filmové žumpě zvykem - nikam nesměřující děj. Prostě tři ženské jedou na dámskou jízdu do Špindlu. Tečka. Už ty neumětelské scénáristy a režiséry někdo zabte. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezajímavá odpudivá jednohubka, u níž stojí za zmínku jen pár povedených gagů, které jsou většinou v režii drze upřímné holčičky. Avšak co se příběhu, scénáře či hereckých výkonů týče, film Špindl zcela zničené renomé českých filmů vážně nenapravuje. Spíše naopak. PS: Jakuba Koháka už by někdo mohl zavraždit. (Viděno v kině Svět - Znojmo) ()

Lucasion odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem teď začal studovat českou moderní filmografii, tak jsem se přesně bál, že se tohle stane. Špindl je jedním slovem příšerný. Snowboarďáci (2004) pro padesátileté ženy. Ovšem nemají humor, nemají vtip a vůbec nejsou přístupný jiné divácké skupině. Film mě vlastně nebavil jakmile skupinka tří sester dorazí do Špindlu. Jejich hledání životních lásek je hloupé, trapné a stěží koukatelné. Kéž by tady byl alespoň jeden dobrý situační humor. Ne, není. (10 %) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno