Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (356)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Začne to poměrně sračkoidní písní u úvodních titulků a to jsem se začal bát, že to bude celý strašná sračka. Pak to v začátcích slibuje, že to bude velká zábava a že na horách bude sranda. To se bohužel nesplní. Přišlo mi to, že to je jenom další variace na oblíbené ženské filmy, takže o ženách pro ženy (Ženy v pokušení, Román pro ženy atd.). Na tohle bych do kina šel jedině že by mě na to vytáhla žena - nedokážu si představit, že by mě na to tahal muž, chch. Jinak ty 3 ségry vůbec nevypadaj jak ségry, Polívková v roli, jakou by už někdy někde hrála. A jinak většina z hlavních rolí - strašně toporní. Obzvlášť David Gránský, který nevím proč, ale dostal se mezi herce, kteří jsou teď všude a já nechápu proč - nechci shazovat jeho nadšení a talent, ale podle mě je to prostě poleno. Aspoň že tam byl aspoň trochu Kohák, kterej byl vtipnej jenom tím, že tam byl. Je strašná škoda, že se to nezvrhlo k tomu, že by muzikanti s těma ségrama víc kalily. Ty se spíš na chodbě potkávaly s nadrženejma důchodcema a většinou to bylo trapny. Ale jinak příběh o ničem, některé scény úplně zbytečné, většinu času nuda a vůbec ne sranda na horách. Jednou se to jakž takž dalo, ale rač bych si nechal narůst knír, než abych to viděl znovu. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skutočne sa nejedná o žiadny filmársky skvost, no musím úprimne priznať, že "terazky" mi to vzhľadom na aktuálnu náladu celkom sadlo. Nie je to mimoriadne vtipné, prakticky si to len tak plynie a nemá to po príbehovej stránke čo ponúknuť, no na večer kedy sa človeku nechce premýšľať, to nebola zlá voľba. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

[Viděno na předpremiéře ve Špindlerově Mlýně] Upřímně jsem asi čekal větší sračku. Ve výsledku je to jen další vychcanej film, který ani není nikterak vtipný nebo zajímavý. Něco jako Snowborďáci akorát místo pro nadržený puberťáky to je pro starý babky. Starý v ohledu nějak cca 40 let, ty který moc nemají sexuální partnery, kterým by v těle kolovala krev a tak se drží na baterkách. Příběh se houpe tak nějak do nikam a už hnedka je vám skoro jasné jak to celé skončí vlastně. Primárně je to zase jenom další blbá propagace krásného horského města jako na zimní pražskou osadu pro zazobaný blbečky. Viděno dennodenně za vás. Ale to už je jiný prohnilý příběh. Upřímně mnohem prohnilejší než tento. Padesátka duel o nejdebilnější a nejlepší film ze Špindlu za poslední roky docela vyhrála. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Pokus o zimní komedii ve stylu Snowboarďádů s ženskými hrdinkami. Snaha tu byla, ale zas tak úplně se to nepodařilo. Působilo to spíš jako vykrádačka, od Snowboarďáků po Román pro ženy. Trio hlavních představitelek je fajn, ale film trpí nedostatkem humoru, úsměvných scén je tu opravdu poskromnu a zavání spíš trapným tichem než smíchem. Docela škoda. 55% (viděl jsem: 1x) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)

Reklama

Reklama