Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Millie, přísná, ale starostlivá svobodná matka osmi dětí, musí spojit své síly s Obiem, problémovým sousedem, aby bez úhony přežila rostoucí rasové nepokoje. Zatímco občanské bouře v Los Angeles nabírají po zproštění obvinění čtyř policistů, kteří ubili místního rodáka Rodneyho Kinga, na intenzitě, Millie a Obie se musí pokusit vyhnout nebezpečím, která je obklopují, aby se nikdo z její rodiny nedostal do křížové palby. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (21)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na tento film dokonale sedí označení kočkopes. Romantický film o nepokojích v Los Angeles- už tahle věta mi zní dementně, takže je asi jasné, co si myslím o scénáři. Čeho chtěli tvůrci dosáhnout, netuším, postavy mi nemohly být sympatické, protože mi boj černochů za jejich práva připomíná naše nejhlasitější minoritní etnikum a já ty neustále diskriminované pracanty nemusím. Ostatně i ve filmu vedl boj za lidská práva k nákupům bez placení a vyvolávané heslo: "Rodney King!", se klidně mohlo zaměnit za: "Tři televizory do každé černošské rodiny!" Otravné a nicneříkající. ()

PetrHendrix 

všechny recenze uživatele

Hodně mě překvapilo, že se jedná o koprodukci Francie a Belgie, přitom je to situované do Los Angeles a do hlavní role obsadili Angličana a Američanku. Režisérka je z Turecka. Film je doslova plný hysterie, rámusu a bordelu. Craig tam hraje trochu na konci, jinak se k pořádný roli ani nedostal. To, jak tam jdou ty děcka krást do supermarketu, mi přišlo naivně hloupý, myslím si, že děti by chytli v první řadě. Pak nějaký ten sex, ten se vždycky osvědčil. A děj je fatálně nedotažený, což snímku asi škodí nejvíce. Hodně zmatený a nedodělaný film. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevýrazný kousek,který se nějakým způsobem snaží mapovat nepokoje v LA z pohledu pár účastníků,ale úplně mu to nevychází.On vlastně ten film ani pořádně neví jak na to a nepomáhají mu k tomu ani dobové záběry.Pro mě osobně jediná věc,která vzbudila emoce byl úplný začátek.Zbytek bohužel nuda kdy mi navíc bylo jedno kdo je kdo a co se stane...40% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Takto špatně to dopadne, když se splácá romantický příběh s reálným dramatickým motivem. S černošskou rodinkou jsem nedokázala sympatizovat, obzvlášť poté, co se z nejstaršího synka stane vrah a z mladších dětí vesele rabující smradi. Pokud tímto snímkem chtěli autoři ukázat, jak to mají černoši v USA těžké, tak se jim to příliš nepovedlo. Romantická linka byla značně nelogická, jakoby tam ani nepatřila. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který se odehrává roku 91 v americkém LA, kde se téměř všichni negroidní obyvatelé LA vzbouří proti justici, která ospravedlnila policisty, kteří brutálně zbili jejich "bratra". LA v plamenech a v celém tomto ději úřaduje štědrá žena, který vychovává černošské sirotky spolu se svým pravým synem a tyto konflikty její výchovu dost naruší. Každopádně zajímavé to celé sledovat a zkusit se vžít do rolí různých postav. 55% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama