Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Komedie jako Jsem božská mají jednu výhodu, diváka ve většině případů nemohou zklamat. Když už si někdo něco podobného pustí, přesně ví, o čem to bude a jak to skončí. Na druhou stranu, až na pár výjimek, ani nepřekvapí a nepřináší nic, co už by nebylo použité. I Feel Pretty je typickou romantickou komedií, která zapadá do průměrnosti a používá 100x viděné téma (v tomto případě až moc kopírované Ďábel nosí Pradu, ale kvalitou se nijak nepřibližující). Přesto, co jsem čekal, to jsem i dostal a tudíž dvě hvězdy jsou zcela zasloužené. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na začátku I feel pretty vypadá, že bude o tom, jak jsou holky pod tlakem z toho, že nejsou dost dobré (rozuměj hezké). Když na Amy zafunguje kouzlo, přichází vrchol filmu. A jakmile kouzlo zmizí, jde to zas rychle dolů. Vadí mi absence dějové linky a celé je to dost povrchní. Nicméně mi Amy vizuálně připomíná jednu kamarádku, takže mě její filmy zvráceně baví. Kdo v tomhle filmu ale exceluje a baví, je Michelle Williams. Nevěděla jsem, že dokáže hrát i v komediích. Je skvělá. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, že si splete film, ale asi tak 20 minut si myslíte, že budete koukat na film No není to romantika? s Rebel Wilson. A pak místo Rebel tam běhá Amy Schumer. Není to žádný zázrak. Prostě odpočinková komedie, kde je pár fakt dobrých vtipů, několik trapností, krásna Emily Ratajkowski a příšerně ale opravdu příšerně obsazená Michelle Williams (nevím co jí k tomu vedlo, ale za svůj výkon se musí dodnes stydět). Viděl jsem to náhodou a nebrat, tedy pokud nechce totálně vypnout a nic neřešit. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film měl ambici stát se odpovědí na otázky moderního tlaku na krásu tlačenou společností skrze všechny možné kanály a komunikační sítě. Ale nestal. Stala se z toho taková trochu fraška s dost předvídatelným dějem, což mu nevytýkám, jak jinak to natočit, ale místy to s tou "estetikou" přehnali a člověku bylo trochu víc na nic, než jak bylo plánováno. Inspirace se minula účinkem. Film zakončen klasickou muricou. Ale jo, zasmál jsem se místy. :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hrdinka se domnívá, že je krásná, a tím pádem konečně šťastná, aby v závěru vyzdvihla, jak důležité je přijímat se takoví, jací jsme a to, když zrovna dojímavě mluví ke snobskému publiku při oslavě nové kosmetické řady …. No, nazdar._____ Poselství o tom, jak jsme všichni úžasní a krásní, ať už máme jakékoliv tvary, je zasazené do světa módní branže, kterou ale film ani náznakem nezobrazuje ironicky. Takže snímek vyzdvihuje ojedinělost a sebevědomí prostřednictvím stádnosti a povrchnosti. Byl by to zábavný protiklad, kdyby s tím film nějak pracoval. Bohužel se zdá, že to myslí naprosto vážně a tahle schizofrenie mu ani nedochází. _____ Scénář se nevyhnul předpubertálnímu humoru ve formě vyměšování a zvracení, naštěstí je ale ukazuje jen v náznaku a v dialozích. ____ Přes tyhle výhrady dávám průměr, protože jsem se neskutečně bavila při Amynu sexy tanci v baru, a to ne proto, že by mi připadal směšný, ale protože byl legrační a skutečně sexy zároveň. Navíc mě potěšila její volba přítele, protože to nebyl žádný manekýn, ale sympaťák od vedle. A ten nápad taky nebyl k zahození, kdyby ho při rozepisování nezahodili sami scenáristi. SHRNUTÍ: Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (9)

  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)
  • Původně měl mít film rating R. (griph)

Reklama

Reklama