Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Krásná ukázka toho, že fyzická krása není všechno...Myslím si, že do hlavní role našli tu pravou -protože se nebojí jít téměř do všeho a ten film, přestože nejsem tou, která kouká na "romantické komedie" - mě fakt upoutal. Byla to zábava, dokonce dvakrát jsem se tam dost vcítila do hlavní postavy a uvědomila jsem si sama pro sebe také něco důležitého a přišlo mi to dost reálné a v dnešní společnosti dost aktuální téma...Více takových filmů..Aspoň na odpočinek ;) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Feel Pretty" je podľa mňa jeden veľmi príjemný, milý a aj celkom vtipný film. Je to tak. Ja som si tento film užil. Myslím si, že má v prvom rade veľmi dobré posolstvo. Všetci sme tak pekní ako sa vnútri cítime. A keď je nám jedno čo si myslia ostatní a nenecháme sa rečami zlomiť, môžeme byť šťastnejší, než sme kedykoľvek boli. Stačí len vnútorne mať pocit, že sme schopní, silní a úžasní. A ak tak budeme pôsobí navonok, tak to budú tak vnímať aj všetci ostatní. To je podľa mňa veľmi dobrá myšlienka, ktorá skutočne funguje a dobre tento film posúva. Amy Schumer ako hlavná hrdinka je podľa mňa v tomto filme veľmi dobrá. Je vtipná, je zlatá a má dobré hlášky a momentky. Dobre sa na ňu pozerá a človeka tento film miestami skutočne poteší a začína to jej šťastie prechádzať aj na divákov. Alebo teda minimálne na mňa. Áno, je to predvídateľné, je to staré a videli sme to, a nevyhneme sa ani typickým americkým klišé, ale nejako mi nevadia. Keby to bolo podané zložitejšie, myslím si, že by ten film nemohol až tak dobre fungovať. Takže v mojich očiach je tá jednoduchosť príbehu okey. Myslím si, že kde to trošku stráca je záverečná časť, keď musíme prejsť tou časťou, kedy sa mágia stratí a Renee zrazu má pocit, že stratila niečo, čo ju robilo výnimočnou, aj keď je to všetko len v jej hlave a v skutočnosti sa nič nezmenilo. Čo sa mi ale páči je fakt, že po celý čas neuvidíme ako sa Amy Schumer vlastne v realite vidí. Je podľa seba len nádherná. A nepotrebujeme to vidieť. Takže to je podľa mňa skvelá voľba. Celkovo sú tu fóry, ktoré nefungujú, sú tu momentky, ktoré sú trošku otázne pre mňa, ale ako celok podľa mňa film funguje. Je dostatočne milý, dostatočne vtipný a dobre spracovaný na to, aby som povedal, že som rád, že som ho videl. Hodnotenie: B ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Já musím říct, že jsem byla velice příjemně překvapená. Od filmu jsem toho moc neočekávala, respektive čekala jsem nějaké nechuťárný, které se objevily v předchozích filmech s Amy Schumer, ale tohle byla docela příjemná podívaná, hlavně teda cílená pro dámy, které se nenarodily s postavou a obličejem topmodelky (a buďme upřímní, taková je naprostá většina z nás). Renee je jednou z nás a až díky oné osudné nehodě (nebo to spíše bylo tím přáním) se začne cítit skvěle. Líbí se mi, že film poukazuje na tolik omílanou myšlenku, že nejdůležitější je, jaký má člověk pocit hlavně sám ze sebe a všechno ostatní se odvíjí právě od tohoto pocitu. Osobně si myslím, že je to pravda, na druhou stranu se to snadno řekne a těžce udělá. Docela se mi i líbilo, že do děje zakomponovali i to, že jak si Renee myslela, že je dokonalá, tak i pořádně zpyšněla a právě v ten okamžik jí byl její "dar" odebrán. "Božská" rozhodně není žádná bomba, spíše jde o průměrný film, který bude za pár let (možná i za rok) zapomenut, ale dle mého názoru se jedná o doposud nejlepší film Amy Schumer a ráda bych ji do budoucna viděla právě v komediích nebo klidně i vážnějších filmech, které nesou nějakou zprávu nebo jsou aspoň rozumně a delikátněji natočené. PS: Hodně potěšila i přítomnost Michelle Williams, které její role (byť rozhodně nebyla její nejlepší) skvěle sedla! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je lepší být plnějších tvarů, ale nohama na zemi, nebo ideálem z časopisů a sociálních sítí s hlavou někde v oblacích? Nebo je to vlastně úplně jedno? U Amy Schumer jde spíš než o kila o nízké sebevědomí. Stačí velké přání (po sledování Velkého Toma Hankse v televizi) a pád na hlavu. Námět, kterak všichni ostatní žádnou změnu u hlavní hrdinky nepozorují, je docela fajn. Jenže zbytek dře. Ano, ona se začne prodávat (získá práci snů) a nebojí se ani opačného pohlaví (dosud byla single), jenže pochopitelně začne ztrácet vlastní osobnost, což se nejbližšímu okolí nelíbí. Smyslem má být, že na konci přijme samu sebe bez ohledu na fyzické nedostatky. Protože je chytrá a zábavná. Jenže výsledek chytrý ani zábavný není. A vlastně je zoufale falešný aneb pokud vypadáš zhruba jako Amy, která rozhodně není ošklivá, tak se raději zavři někde ve sklepě. Na mnohými zmiňovanou Bridget Jones to rozhodně nemá, protože ta byla mnohem autentičtější. Zatímco Schumer hraje velmi slušně (ač na humor scénáristé zapomněli), obsazení Michelle Williams jsem nějak nepochopil. Ve výsledku mdlý průměr a trochu střelba do vlastních řad. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kedy tej prasnici hnusnej konečne vysvetlia, že nie, vyzerať jak hrošica nie je sexy! Vlna fašistického liberalizmu už tak pokročila, že si môže každý povedať, čo len chce, ale len do istej miery. Poviete cigánovi, že je cigán, ste rasista. Poviete tlusťochovi, že je mastnoprd, už vás prenasledujú, pretože pravdu do očí nesmiete povedať. A pritom vedci už dávno dokázali, že hmotnosť je len rozdiel medzi príjmom a výdajom. Takže keď sa milé dámy budete napchávať chipsami pri televíznej sračke ako napríklad Farma, jasné, že nebudete mať nohy jak plameniak, ale jak slon africký. Je to každého voľba, ale NIČ na tom sexy nie je! Cíťte sa dobre ale nepchajte nám tie megatlusté prdele do telky. Našich moravianskych venuší sme sa zbavili už v praveku a radi budeme, keď ich živé podobizne ostanú navždy už len na britských ostrovoch. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)
  • Plakát na akci během závěrečného projevu Renee (Amy Schumer) nese název „Oslava 50 let krásy“. Je na něm vyobrazena slavná fotografie Lauren Hutton (která hraje Lilly Leclair) z roku 1974. (LUKICKK)
  • Původně měl mít film rating R. (griph)

Reklama

Reklama