Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

applause 

všechny recenze uživatele

Bylo to úžasný! Tenhle film mě opravdu překvapil. Napřed jsem na něj jít nechtěla a nakonec jsem šla s holkama z práce. Bála jsem se, že to bude kravina, ale hned předčil má očekávání. Amy Schumer jsem ještě neviděla, ale do téhle role se opravdu narodila. Tekly mi slzy dojetím, ale především od smíchu. Film měl i jasné poselství. Je jedno jaký jsi, hlavní je, že jsi sám sebou. Vše je o sebevědomí. Doporučuji. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce nieje božská, ale vo svojej podstate náramne sexy. Nechcem znieť, ako nejaký pokrytec, ktorý sa prispôsobí na pár minút len preto, lebo si to situácia vyžaduje, ale mať pri sebe tak skvelú ( aj keď len podľa scenára vymyslenú ) babu, tak sa rovno žením. Viem, že každý hľadá tú svoju modelku ( modela ), ale Amy akosi dokázala, že sa to dá aj vo väčšej konfekcii, ako je erotický štandard. Ok! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně girly film, ale nebylo to špatné. Amy Schumer moc nemusím,ale její vize, že je krásná se mi líbila, protože to sebevědomí, které z ničeho nic dostala dodalo filmu šťávu a vznikly z toho hodně zajímavé situace, při kterých se dá hezky zasmát a Emily Ratajkowski vidím vždy rád. Škoda, že druhá polovina je už vážnější, ale scéna s tancem je highlight. Na jedno podívání to jde. 60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I Feel Pretty je velmi trefnou feministickou jízdou, ze které skeptický pohled na svět očima amerických žen trpících mírnou či horší nadváhou sálá ze všech koutů. Amy Schumer zajisté není žádnou herečkou, kterou bych si kdy troufl vyhledávat, tahle role jí ale až na přepálené chvilky sedla a komedii dotáhla v podobné tónině, jako ji začla, až do zdárného konce. Nebudu zas a opět lhát, že mě sem, jako v případě neviditelného In Darkness, dotáhla minirole Emily Ratajkowski. Snad kvůli ní budu moci přestat trpět průměrné snímky a dočkám se obdobně skvěle procítěného díla jako bylo We Are Your Friends. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Rovina společenské kritiky je něco, co v tomhle filmu nefunguje, přestože to něj má být opřené. Ovšem Amy Schumer je tu vlastně celkem fajn. Rozhodně lepší než její laciné a vulgární stand-upy (Leather Special, Growing) a vlastně i lepší než Trainwreck taktéž opřená o oplzlosti. Takhle to vlastně funguje jako obstojná americká komedie držící se na průměru. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V květnu 2017 získala společnost STX Entertainment na filmovém festivalu v Cannes práva na britskou a domácí distribuci za přibližně 15 milionů amerických dolarů. (griph)
  • Společnost STXfilms posunula datum premiéry z 29. června 2018 na 27. dubna 2018 kvůli pozitivnímu přijetí prvního traileru a pozitivní testovací projekci. Později však bylo datum premiéry posunuto o týden na 20. dubna 2018, aby se předešlo konkurenci Avengers: Infinity War (2018) poté, co studio Marvel oznámilo, že film bude celosvětově uveden 27. dubna 2018 namísto 4. května 2018 ve Spojených státech. (griph)
  • Po zveřejnění traileru Jeffrey Wells z Hollywood Elsewhere poukázal na to, že prvky filmu připomínají děj filmu The Enchanted Cottage z roku 1945, aniž by jej tvůrci označili za inspiraci. (griph)

Reklama

Reklama