Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (206)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Třicet let starý remake Přes palubu neznám, a ani nemám v nejbližší době zájem se kouknout.. jinak nevymluvíš se na fakt, že jde zase o tuctovou romantickou komedii s tuctovou zápletku, že si někdo natrh kebuli a ztratil paměť. Anna Faris, která si svoji pověst nevybere, stejně tak jak Sylvester Stallone, když začínal tenkrát v pornu. Děsný biják spolu s Diktátorem, zaplétá síť s remakem Overboard. Eugenio Derbez, mexické koště, které si pro jednou nezahrálo v nějaké venezuelské telenovele.. Pohádka o tom, jak chozé k lopatě přišel. Pokud nejste silná feministka a aktivistka, může vás to bavit. Nevím o jak moc je lepší originál, když podotýkám jsem neměl štěstí ho ještě vidět. Tohle mě z nějakého důvodu bavilo a beru to jako dobrou oddychovku, která sice kypí romantickýma klišé a trapných ftípků. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Taky by se dalo říci „remake na zkoušku“. Že se pánové Fisher s Greenbergem neskrytě nechali inspirovat rokem 1987, už tady nemá cenu po sté opakovat…...i když na druhou stranu. Tři dekády letitá Marshallova oddechovka Přes palubu se rovna Goldie Hawn a Kurt Russell. Znovu opakuji: „Goldie Hawn a Kurt Russell“. Anna Faris? Nějaké jménu už určitě má, ale pořád je to ta holka z béčkových komedií. A stárnoucí mexický seladon Eugenio Derbez? Upřímně, jeho herecké bytí jsem do tohoto momentu vlastně vůbec nezaregistroval…..paradoxně on byl tím silnějším hráčem ve hře. A to je ten problém číslo jedna…..charisma na nízkých hodnotách. Jinak jde o standardní pásovou tuctovku. Občas se pousmějete, občas je vám trapně…..taková sestřenice přes tři kolena, jejíž návštěvu jednou za rok v pohodě ustojíte a svým způsobem se na ni i těšíte. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez v podobné roli jako nedávný Latin Lover a celkem mi tenhle mexický chlapík sedí, jen Anna Faris mi příjde jako nudnější ženská herečka. Film má celkem fajn námět o milionáři, který si užívá života na jachtě s modelkami, který náhle ztratí paměť při pádu z lodě a to využije Anna Faris, která předstírá, že je jeho manželkou. Líbil se mi bod zlomu, kdy s namyšleného milionáře, který nikdy nic nedělal se musí stát člověk, který musí chodit do práce, vařit, uklízet a postarat se o rodinu a nevím proč, ale emocionálně mě to vzalo neskutečně. Víc pláče než smíchu jsem nečekal, že zde dostanu, takže 4* samozřejmostí. Pěkný film. 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $50,316,123Tržby Celosvetovo $91,244,913Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Miestami aj trošku cez čiaru trápne, či na silu snobské, či hlúpe, našťastie má to aj nejaké to čaro a dokáže to zaujať a aj primerane pobaviť. Anna Faris a Eva Longaria vypadajú stále dosť dobre. /55%/ ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie originálny, ale veľmi milý a zároveň vtipný snímok. Áno, rozprávka resp. telenovela, ako sa to vo filme preberá, ale fakt veľmi dobrá. Čo mu kraľuje, tak opäť fantastický výkon úžasného Eugenia Derbeza. Kde preboha ten chlap tie roky bol? Ako to, že ho nikto pre americké "veľké plátno" neobjavil už roky dozadu? A tým myslím hlavnú úlohu a nie jeho doterajšie vedľajšáky, napriek tomu, že aj v nich sa predviedol. Je to druhý film druhý deň po sebe s jeho maličkosťou a tak ma navnadil, že zajtra pokračujeme s ďalším Hombre de piedra (Bez návodu) a už teraz sa teším aj s manželkou, ako sa predvedie. Nikdy by ma nenapadlo, že si kvôli jednému hercovi odskočím priamo do mexickej tvorby. Nie že by som nikdy nič čisto mexického ešte nevidel a nie, že by ma nikdy žiadny herec ešte natoľko neprekvapil, aby som nezapátral aj po jeho ďalších počinoch, ale určite sa to deje veľmi ojedinele a určite je to väčšinou väčšia produkcia. Ale späť k filmu. Veľmi ale veľmi ma potešila aj malá úloha pre skvelého Johna Hannaha, ktorý okrem hromady tvorby v ktorej doteraz vystupoval, mi kedysi robil náladu spolu s Brendanom Fraserom v úžasnej sérii Mummy. Anna Faris síce už má najlepšie roky hlúpučkej a naivnej bloncky dávno za sebou, ale stále sa na ňu dobre díva a ako rodič som videl v tom filme ešte iný rozmer, takže nemôžem inak, ale 80% a pre mňa lepšie ako originál. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. dubna 2018 ve Westwoodu v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama