Reklama

Reklama

Manžel na zkoušku

  • USA Overboard (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Leonardo Montenegro je bohatý a rozmazlený playboy, který si celý život jen užíval. Ale jak se říká - karma není zdarma. Když z rozmaru odmítne zaplatit za služby úklidové služby, netuší, jak mu to osud vrátí. Po jedné divoké párty vypadne z jachty a druhý den ho najdou, jak se bezradně motá v ulicích Oregonu. V nemocnici konstatují, že utrpěl totální ztrátu paměti a vyhlásí pátrání po jeho rodině. A tehdy nastupuje na scénu Kate - přesně ta, kterou nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsměvem a falešným oddacím listem si pro něj přijde jako zákonitá manželka! Začátek bude těžký, ale i život běžného pracujícího muže s třemi dětmi a úžasnou manželkou má něco do sebe. Jak dlouho však dokáže Kate tajit před ním jeho skutečnou identitu a udržet příjemnou idylku? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 6

Recenze (206)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Overboard je zcela neskrývaný remake stejnojmenné komedie z roku 1987 s Kurtem Russellem a Goldie Hawn, jen s tou obměnou, že zde oproti originálu ztratil paměť muž, zatímco v původním filmu to byla žena. Jinak se to ale veze ve většině ohledech na velmi podobné vlně, princip a pointa filmu je pak dokonce naprosto totožná, tudíž kdo viděl ,,starý,, Overboard, tak tato verze ho rozhodně ničím nepřekvapí, i když popravdě, ono se jedná stejně o ten typ filmu, který je předvídatelný v každé minutě od úvodních až po závěrečné titulky, takže je to v podstatě asi i jedno. Nicméně, nejdůležitější pro úspěch tohoto filmu, a to si dovolím tvrdit, že tomu tak bylo i u původní verze, je obsazení, které se opět povedlo na výbornou, a to především díky opět naprosto dokonalému Eugenio Derbezovi, který tu potvrdil svou komediální extratřídu, navíc je to obrovský sympaťák a veškerý film si prakticky krade sám pro sebe, i když tedy musím uznat, že ani Anna Faris tu tentokrát není až tak mimo, ale pravdou zůstává, že jí pořád moc nemusím. Každopádně tahle ústřední dvojka tu ale prostě působí opravdu příjemně, šlape a film díky nim žije a baví. Kupodivu mě ale krom nich oslovilo i jeho celkové zpracování, které je takové sympaticky odlehčené, zábavné, nenudící, a co se týče humoru, tak tvůrci na něj zbytečně netlačili, což se nakonec ukázalo též jen ku prospěchu věci, pěkně to pak i ubíhá, takže se ve výsledku zkrátka jedná o nenáročnou jednohubku, které se tedy dá určitě mnohé vytknout, ale proč to dělat, tohle je natočené pro radost a odpočinek, a to svůj účel splnilo. Film na velmi pěkné a silné 2*, za Derbeze ovšem dávám jednoznačně ještě jednu navíc :-). ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou šňůru česko-slovenských romantických komedií a byť jsem slušně ohodnotil Ženy v běhu, tak k Manželovi na zkoušku by si nemohly ani čuchnout. Pociťuju vážně stud, takovej jsem filmovej snob, ale dávám tomu plný počet hvězd- tak moc se mi to líbilo. Sám tomu nemůžu věřit, ale tenhle film je totálně vymazlenej. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

“Mám chuť na niečo sladké, ale nie až priveľmi sladké...čo by to mohlo byť..už to mám! Mango!...alebo papája?😁” akoby som počula seba a svoju dilemu na dovolenke😁.Overboard je milá komédia, ako stvorená na leto, a mňa chytila v niečom za srdiečko. A dobre som sa pobavila, že najprv musí chlapec dostať amnéziu, aby začal normálne žiť a pomáhať s domácimi prácami.🙂 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že se nepříliš proslulý komediální film z osmdesátých let dočkal předělávky. Tentokrát nelze stoprocentně tvrdit, že jde o věrnou kopii originálu, neb role jsou prohozeny. Amnézií je tentokrát stižen muž, nikoliv žena, arogantní boháč, který přepadne ze své jachty a probudí se s výpadkem paměti. Jeho náhlé indispozice využije chudá máma od tří dcer, co před jeho nehodou u něj na jachtě krátce pracovala, vykonávala úklidové práce, než ji bez milosti vyhodil, která mu namluví, že jsou dlouholetí manželé, aby se mu za jeho vyhazov a aroganci pomstila a pumpla ho o jmění. Mezi námi, ta její motivace mě zrovna moc nepřesvědčila, no ale dobrá. Můžu tedy rovnou napsat, že tak nepropracovaný scénář by obstál právě jen v těch naivních osmdesátkách, dneska sotva obstojí. Dvojice Anna Faris a Eugenio Derbez, která nahrazuje původní duo Russell & Hawn, je více než zdatným nástupcem. Derbez je (z)dravě nesympatický, jeho proměna v milujícího manžela byla rovněž zvládnuta zdárně. Faris nečiní komediální takt a cit také žádné potíže. Ovšem průhlednost a nemilá čitelnost vývoje filmu z toho občas činí natahovanou žvýkačku. Určité zkrácení téměř ze dvou hodin na standardních 90 minut by celému celku jen prospělo. Režijně film nevyhlíží nejhůř, když vezmu v potaz, že seriálová tvorba má u Roba Greenberga značné preference. Film má celou řadu povedených momentů, jako celek však rozhodně nepřekypuje invencí. Za nejslabší považuji základní podstatu příběhu, o jehož nepříliš pevnou konstrukci se snímek dost opírá, že známého milionáře se ztrátou paměti nikdo na veřejnosti nepoznává. Naopak pozorným divákům neujde šikovně nastrčená zmínka o původním filmu. Z vedlejších rolí nikdo moc nezaujme, vyskytuje se zde Eva Longoria, která působila nepůvabně odule. Shrnu to tak, že Derbez (je i producentem snímku) s Faris jsou zdatnými nástupci vyčpělé a naivní komediální klasiky. A celý příběh hodně spoléhá na to, že z komediálních kapes a rukávů budou tihle dva tahat humorné i dojemné (je jich o něco více, než by se dalo čekat) trumfy v dobré víře, že je diváci nesvrhnou předčasně přes palubu. A kdo nezná/neviděl původní verzi, tuhle může zkusit bez obav. 6/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem úplně cílovka tohodle filmíku,tak jednou za čas si něco podobnýho pustim.Přiznávám že se mi to líbilo,zasmál sem se,dojal sem se,a E.Derbez mě naprosto dostal.Hraje opravdu dobře,nespoutaně,jen škoda že A.Farris je taková nemastná,neslaná,tohle obsazení se moc nepovedlo.Ale jinak pecka.90%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Kanadě od 23.5 do 14.7.2017. (Varan)
  • Pôvodnú myšlienku prerobiť originálny film Cez palubu (1987) a obsadiť Annu Faris navrhol vo svojom podcaste Rupaul Charles, ktorý Anne ako hostke povedal, že sa podobá na Goldie Hawn a mohla by sa chopiť jej roly. Anna vtedy povedala, že miluje tento film, ale že by mala obavy sa chopiť tak posvätnej úlohy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama