Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Gary a jeho neohrožená posádka pročesávají galaxii a hledají Quinn. Čekají je trapné rodinné srazy, nebezpečné vesmírné regaty i setkání s podivně rozjuchanými chlupáči. (Netflix)

Recenze (11)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série má také svoje zajímavé momenty, ale je jich méně, než v sérii první. Z některých zvratů, jako je třeba jeden nečekaný návrat, jsem spíše trochu rozpačitý, než že by mě těšily. A ano, poslední episoda vyniká a asi jako jediná je plně srovnatelná (má ten správný feel) s díly z první série, zbytek je (+/-) tak o jeden bodík slabší. 6,1/10 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako inak druhá séria je o niečo slabšia, pozrieť sa však dala, aj keď je o 3 časti dlhšia. Tých postáv je tu pomerne veľa a sú dosť otravné. Takisto aj niekoľko epizód za veľa nestálo. Ak nás čaká tretia séria, tak som zvedavý či bude lepšia. Verím že áno. Stále ide o slušný seriál, nie ako big mouth a ďalšie trápne výtvory od netflixu. 3* ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Final Space se dá napsat dost. Je to záležitost, která je mnohdy naprosto ujetá a někdy má nezaměnitelné kouzlo humoru. To je klasicky vidět na tom, že nějaké epizody jsou naprosto o ničem a připomínají start první série, a poté zde jsou epizody, které mě nějakými svými hláškami dostávají více do kolen než některé komedie, kterým jsem letos udělal pět hvězd. Ale co z toho? Pokud máme jeden díl, který je skoro nadčasový a vtipný a poté takový, který je úplně o ničem, vyjde nám z toho tvrdý průměr. Koukat na druhou sérii bylo převážně spíše povinnost a donucení. Ale dalo se to. Dokážu si ale představit, že třetí série bude už moc. A seriál jako tento jich může plánovat deset. A nevím jestli na to budu mít čas a hlavně nervy. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Ani přesně nedokážu říct proč, ale vtáhlo mě to víc, než první řada a zhlédl jsem to za 4 dny celé. Většina nových postav byla méně sympatická než původní chybějící, Clarence byl vysloveně otravný a jeho "syn" nezajímavý. Tribora bylo až moc, ale přesto dokázal pobavit asi nejvíc. Nejsilnější byl seriál ve vážné rovině a pak v animaci, s jeho "vtipem" jsem se povětšinou příliš nesžil. Uvědomuji si, že mám spoustu výhrad, ale přesto mě to bavilo. Je to asi taková neobjektivní láska a na vině je nejspíš má obliba sci-fi. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší začátek, prostředek a docela silnej konec. Bohužel, show často vezme jeden otravnej trait na postavě a vyžene ho na maximum. Potom je docela problém přežít některé epizody, které se často točí jen kolem této jejich, ech, speciálnosti (jo, koukám na tebe ty šesti-oká zelená sračko tri-BORE, clarence ten slizkej kryso-sysel z dimenze aušus, zasranej lord-commander, nejhorší jméno na světe, ten magor v telletubbies oblečku a ještě by se našlo...) Celkově to vypadá, že scénaristi jsou schopní vyplodit dobrou věc, jen prostě a jednoduše nechtějí, a tak jsem zkouknul místy retardovaný, avšak v závěru zajímavý příběh. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama