Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Parádní scifi animák. Tohle jsem našel čistou náhodou a rozhodně toho nelituji. Za začátku jsem si říkal, že hlavní hrdina je neskutečně otravný a myslel jsem, že to vypnu, ale dal jsem tomu šanci a nelituji. Z té otravnosti tvůrci dokázali udělat hlavní přednost seriálu a od začátku do konce každého dílu jsem se rozhodně nenudil. Vtipné, svižné a zábavné. Rozhodně se těším na další sérii. ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Není to ani Futurama, ani Rick a Morty a je to dobře. Final space je prostě ve vlastní kategorii a má jedinečnou atmosféru, skvělý soundtrack a parádní příběh. Když si zvyknete na hlavního představitele, který je ze začátku poměrně otravný, ale najdete si k němu cestu, tak Vás čeká perfektní epická jízda vesmírem. ()

Reklama

Silence 

všechny recenze uživatele

I přes několik slabších momentů, napříč třemi sériemi úžasně komplexní, vyvážená, osvěžující, epická, dramatická i dojemná jízda s výborným vývojem postav i jejich vztahů. Po druhé sérii, která několikrát přešlapovala na místě a váhala, kam se vydat, třetí opět vytřela zrak a přestože je zřejmé, že Olan Rogers má v rukávu ještě tuny nápadů, aby se v dalších sériích nemusel opakovat, a vývoj a propojenost příběhu má pevně v rukou, vůbec by mě neurazilo, kdyby třetí série byla poslední. Pokud by to tak bylo zamýšleno a příběh řádně uzavřen. Bohužel díky příslibu další série v době dokončování té třetí je konec - přestože do jisté míry v rámci vývoje příběhu bychom ho mohli považovat za dostatečně výmluvný - otevřený se zřejmým cliffhangerem a množstvím nezodpovězených otázek, tuším, že tvůrce by příběh, pokud by mohl, zakončil komplexněji. A to je prostě u takhle fajn počinu obrovská škoda. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Stopařův průvodce po galaxii, Červený trpaslík, Futurama, Rick a Morty... A teď Final Space. Animovaný seriál (hlavně) pro dospělé nešetří slovy, vtipy ani třeba krví, je ukrutně ztřeštěný a nápaditý, ale zároveň má skvělý příběh a postavy, na nichž vám po pár dílech začne opravdu záležet a když se některé něco stane, je to fakt působivé a legrace jde stranou. Nejvíce se mi líbilo, jak se tvůrcům podařilo všechno vybalancovat - co má být vtipné, je vtipné, co má být epické, je epické (ne parodicky epické), co má být dojemné, je dojemné.____Druhá řada je bohužel o pořádný kus slabší. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len polovicu prvej série, ale viac nedokážem. Animované je to pekne a cítiť z toho hravosť a epickosť, ale pre mňa osobne to kompletne zráža štýl humoru, ktorý mi príde nielen nevtipný, ale až úplne otravný. Odporúčam pozrieť prvé dve časti - ak vám humor sadne, sadne vám aj seriál. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Seriál vychází ze tří krátkých filmů Gary Space, které režisér Olan Rogers zveřejnil v roce 2010 na svém YouTube kanálu. V roce 2017 na YouTube zveřejnil také pilotní díl seriálu Final Space. (D.Moore)
  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama