Reklama

Reklama

Ouija: Zrození zla

  • USA Ouija: Origin of Evil (více)
Trailer 2

Mladá vdova a matka dvoch dcér Alice Zanderová (Elizabeth Reaserová) nedokáže banke splácať dlhy, a tak si privyrába vyvolávaním duchov zo záhrobia, hoci sama v duchov neverí. Každý zákazník má povolené iba tri otázky, čo sa jej zdá trochu nudné, preto svoje seansy oživí novou vešteckou doskou Ouija. Varovanie o rizikách nebezpečnej hry však ignoruje a začne ju hrať sama.  Keď Alice dostane oznam z banky o exekúcii pre nesplatený dlh, ešte v ten istý večer jej mladšia dcéra Doris (Lulu Wilsonová) prinesie tašku plnú peňazí, ktorú našla v pivnici. Šokovanej matke vysvetlí, že sa rozprávala s duchom svojho otca. Tým sa však zlovestná hra Ouija iba začína. Doris totiž nevyvolala iba ducha svojho otca, ale aj niečo oveľa horšie - samotné zlo z ríše mŕtvych, ktoré ohrozí ich malú rodinu. (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (173)

venison 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete mrknout na nějaký divácky přívětivý mainstreamový horůrek, tak "Ouija: Zrození zla" je ta správná volba.. Horor má celkem logický příběh, bubáci nejsou zase až tak děsiví a nádech retra sálá z každého záběru.. Obsazení téměř béčkové, ale heri hrají lépe než ochotníci z místní Sokolovny a Lulu Wilson byla naprosto perfektní volba pro "děsivou" holčičku.. Velmi mě potěšilo i obsazení Annalise Basso, se kterou jsem měla čes se potkat už ve filmu "Tohle je náš svět".. Ta holčina se začíná příjemně rozehrávat.. "Ouija: Zrození zla" neurazí, nenadchne, bohužel ani moc nevyděsí.. Každopádně lepší než první Ouija :-D ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Chceš něco vědět ? Víš jaké to je, být udušen k smrti ? Nejdříve cítíš tlak ve svém hrdle.Začneš slzet.Začneš mít pachuť v ústech.Hodně.Hodně kyselou.Pak uprostřed hrudi ucítíš jakoby někdo škrtnul zápalkou.A ten oheň se stupňuje.Zaplní tvé plíce a tvé hrdlo.Až se dostane k tvým očím.A nakonec ..se ten oheň změní v led.Jako ledové špendlíky a jehly zabodávající se ti do prstu,palců a paží.Vidíš hvězdy,ale pak jen temnotu.To poslední, co cítíš je chlad.No musím teda říct, že tady mě to velice, ale velice příjemně překvapilo ...:-) ! ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního nudného prefabrikátu má tenhle kus něco málo do sebe... Zasazení děje do šedesátých let není tak úplně pitomý nápad, atmosféru má film chvílemi (ke konci) docela dobrou, herci jsou sympatičtí, ale to je asi tak všechno... Lekačky vůbec nefungují, protažené ksichty dneska už nikoho nevyděsí a celkově jsou digitální triky na dost chabé úrovni... Flanagan není Wan... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Flanagan je opravdu břídil. Spousta lidí do něj letos vkládalo naděje, ale bohužel všechny jeho tři letošní horory jsou obyčejné průměry, po kterých neštěkne ani pes. Kdyby místo 3 natočil raději horor jeden, ale pořádný byl bych spokojenější. První díl Ouiji jsem raději ani neviděl a kdybych neviděl sequel, tak se také nic nestane. Jediným plusem je ústřední mladá hrdinka, která hraje velmi přesvědčivě a postará se o 2 slušné výjevy, tím to končí. Průběh filmu je nezáživný místy až nudný,atmosféra nulová, lekačky lacinné a neúčinné, půlka kina se smála, já zíval a při konci jsem si šťastně oddychl, poněvadž se jednalo o jednu ze slabších kino návštěv letos. 3 hvězdy z milosti. 50% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Úplně hrozný to nebylo. Ve srovnání s jedničkou na tom má asi zásluhu právě Mike Flanagan, což je převážně hororovej režisér. Ale ani by nebylo na škodu, kdyby ještě trochu přitvrdil. První půlhodina klasicky obkecaná. A u zbytku filmu se mírný napětí projevovalo, ale jak řikám, dalo se z toho vytěžit víc. Ta deska jakoby jen nastartovala tu komunikaci a zmizela. Představitelka tý malý dcery lehce creepy díky těm protáhlejm obličejům a pár akrobatickejm kouskům. Ale stejně se od toho druhu hororu očekává těch lekaček o dost víc, nerozumím proč to těm divákům nedopřát. Tudíž to nechci moc degradovat, ale je to horor pro děti, kterej vám dá v noci klidný spaní. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Keď sú Alice (Elizabeth Reaser) a otec Tom (Henry Thomas) v reštaurácii, obaja majú pred sebou tanier s jedlom. V závere, keď sa obaja napijú vína, však obidva taniere chýbajú. (Pat.Ko)
  • Dom, v ktorom sa tento film odohrával, bol použitý aj v inom horore – Nezhasínaj!  (2016). (Pat.Ko)
  • Po záverečných titulkoch ešte nasleduje krátka scéna. (TomX2)

Reklama

Reklama