Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První dva díly Pitch Perfect beru jako nenáročnou příjemnou zábavu, se sympatickými postavami a herečkami, tedy s výjimkou nesnesitelné Brittany Snow, s pěknými písničkami a nenudícím dějem, ovšem co se týče trojky, tak v ní šla veškerá úroveň tak dolu, že upřímně doufám, že jde zároveň i o poslední pokračování, což si mi ovšem nejspíš i vyplní, jelikož se tu v podstatě více než polovinu filmu holky ze skupiny mezi sebou neustále loučí, tak snad dodrží slovo. V potenciálním dalším díle se totiž bojím, že když se zde z holek staly pomalu akční hrdinky, tak aby je třeba tvůrci nevyslali soutěžit ve zpěvu na Mars, když už ve vesmíru lítají v autech i z Rychle a zběsile, proč si tam nezanotovat, co 8D? S tou zápletkou to tu prostě tvůrci vážně zazdili, celá působí strašně hloupě, naivně, a ,,oživení,, v podobě postavy Johna Lithgowa je naprostým propadákem, o akčním závěru pak ani nemluvě, to je zoufalý trapas. Navíc ubylo melodických písniček a hlavně už nemají takovou šťávu, jako v prvních dvou filmech. Alespoň tedy že zůstala většina postav a hereček, které hodně drželi nad vodou i předchozí díly, jen škoda, že nedostala větší prostor Hailee Steinfeld, ale opakuji, hlavně milá Anna Kendrick a šílená Rebel Wilson i tentokrát filmu dominují, jen zkrátka to vše okolo nich jim to jejich pozitivní působení velmi znehodnocuje. Takže co se týče výsledného doporučení, první a druhý díl bez problému, třetí rozhodně vynechat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To samé potřetí. Ani tentokrát mě to hudebně nijak zvlášť nebere, ale Anna Kendrick společně s trapně vtipnou Rebel Wilson to táhnou, na Hailee se dobře kouká a ve výsledku to má takový mírně hořký tón, který naznačuje, že tahle série nebude ničím více, než "jen" trilogií. Ze začátku se to trochu táhne, příběhově to je slaboučké, ale druhá polovina nabere drajv díky lehkému příklonu k akci a finální vystoupení je nakonec dost fajn. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné, horkou jehlou spíchnuté pokračování, které připomíná spíš bezradnou křeč než příběh logicky navazující na předchozí díly. Je to dějové prázdné a bezradné, zmizel vtip, ani té hudby není moc. Zato v plné polní dorazila trapnost, která obsadila klíčové pozice. Před jednou hubenou hvězdou to celé nakonec zachraňuje svérázná Rebel Wilson i když ani některé její momenty občas nedávají smysl. ()

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tretie Bellas to dali so cťou. S akou nechuťou som išiel do jednotky, tak ma prekvapila a tešil som sa na dalšie časti. Trojka potešila, opäť skvelé songy, zmena prostredia, dokonca aj náznak deja a zápletky. Užili si to snáď všetci a bolo to tam aj cítiť. Štvorku už len s Annou, Rebelkou a mladými čubretkami. Tento diel bez Pitbulla, preto len 3 z 5 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)
  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)
  • Je to jediný ze tří dílů, ve kterém ani jednou nezazní písnička od Jessie J. (Royaldell)

Reklama

Reklama