Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

Larushka 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, o dost horší než dvojka. Jsem ráda, že se jednalo o závěr trilogie. Jako Anna Kendrick zpívá dobře, ale tak dobře, aby byla stavěna na piedestal fakt ne. Songy jsem moc neznala, tudíž mě moc nebavily. Brittany Snow je rozkošná a Rebel Wilson byla vlastně vtipná. Ale palec míří dolů. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně těžké ohodnotit. Jakoby tvůrci navázali na všechno špatné co jsem vytýkal již dvojce a jelikož toho zřejmě nebylo dost, rozhodli se to navíc pořádně rozmazat. Dá se tak říct, že v prvních dvou třetinách zde fungovala pouze hudba a občas nějaký ten nahodilý vtípek. Není pochyb, že se jedná o nejslabší Pitch Perfect dílo, ale proč je to tak těžké zařadit? Jelikož trapností postupně ubývalo a vtipných pasáží naopak ubývá. Příběhu se nakonec podařilo prorazit onu hustou mlhu a poslední třetina toho dost vyžehlila. V závěru se přeci jen jednalo o vcelku úctyhodné uzavření této hudební trilogie a tak váhám mezi dvěma a třemi hvězdami. PS: Výsledek se může časem měnit pokud se mi to ještě rozleží v hlavě nebo na dílo opět narazím, ale vidím to přesně na 50% (ze začátku horších a ke konci lepších) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bellas dělají to, co umí nejlépe - zdrhají." Komentátoři jsou skvělí a dokonale si svoje štěky užívají. Opět. Bellas jsou průměrný. Opět. A opět bych nechal vyhrát někoho jinýho. Samozřejmě Věčnou vlhkost, protože ... no to je jedno. Pár fórků se přitom povedlo, ale byly drsně vytlačeny hasičákem Tlustý Amy. Na tý holce mi nevadí snad jenom to, že tlustá. Ta její trapnost je totiž neuvěřitelně otravná. Jak já jsem přál jejímu milujícímu otci, aby ji odvezl na ty Kajmany, vybílil jí konto a nakrmil s ní žraloky. Ale tady se takovej hepáč snad ani nedal čekat. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pich Perfect 3 ma ďaleko od pitch perfect filmu. Zdá sa, a je to aj cítiť, že film bol natočený len z povinnosti zarobiť potom ako druhý diel bol obrovským hitom v kinách. Scenáristka Kay Cannon síce uvedie do filmu krízu ktorej čelia všetky Belly v reálnom svete, no takisto uvedie do filmu aj absolútne tupú a absurdnú príbehovú líniu v ktorej figuruje Amy. Čo mohlo byť pekným, vkusným a úprimným zakončením trilógie, je v konečnom výsledku len nemastný-neslaný film z ktorého si najviac zapamätám len to zlé. Tri hviezdičky sú čisto zo sentimentálnych dôvodov, ktoré precitnú naplno počas titulkovej čiernobielej montáže, a aj preto že všetky Barden Bellas si získali moje srdce naprieč celou sériou ... len preveľká škoda, že vo finále už tak nežiarili. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně těsné tři hvězdy. "Aca-humor" už se nám trošku ohrál, moc ho tam ale zrovna ani není. Nejvtipnější část všech dílů, tedy komentátor John Michael Higgins, má opravdu málo prostoru. A když už ho dostane, tak nemá tak dobré vtipy jako ve dvojce. Nicméně pořád nejsilnější část filmu. Linka Amy s Johnem Lithgowem je takové meh. Navíc to, že se nevrátilo mužské osazenstvo, je také věčná škoda. Na filmu je také dost znát, že je o 20 minut kratší než předchozí díly, protože mi zpětně přijde, že se postavy vlastně nikam skoro ani neposunuly a když už ano, tak to bylo jen jako oznámený status update. Vlastně bych dal i dvě hvězdy, ale protože jsem očekávání neměl až tak vysoko a kdyby to snad někdy někde hrálo, nevytrhávám si obočí, nechávám ještě ty tři. Závěr aca-trilogie se tedy až tak moc nevyvedl, jednička je pořád aca-top a je z ní i nejsilnější aca-scéna s nejsilnějším aca-mash-upem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • Natáčelo se ve městě Atlanta v USA. (willy1)
  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)

Reklama

Reklama