Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

lamps 

všechny recenze uživatele

Boyka se tentokráte snaží být větší sympaťák a film chce promlouvat zápasníkům do duše, ale pořád je to jenom zábavná povrchová podívaná s hromadou klišé a chytlavou choreografií, která ze série nevyčnívá a ani nijak nezapadá. Více v recenzi na našem blogu zde ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins hledá vykoupení, jediné věc, o kterou stojí, je slyšet pár slůvek odpuštění od vdovy, co vede komunitní centrum, ve kterém děti rády kreslí. Všechny souboje jsou tak vlastně jen takový křoví mezi tím, jak Adkins myslí na ruskou vdovu a hlavní záporák není bitkař, ale hlava místní mafie v podání izraelskýho Roberta De Nira. Ale bitky jsou pořád v cajku. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nový film s Adkinsem,kterého jako jednoho z mála dnešních akčních herců považuji za nástupce borců jako je Stallone,Arnolda Jean Claude Van damme,Lundgren atd,vás bude vadit,pokud jste fandy tohoto žánru.Jde o film ,který jak se dá očekávat je plný soubojů a to hodně dobře provedených.Yuri Boyka to mlátí hlava nehlava a když k tomu je i dobrý příběh tak za mě celkově 85% a pět hvězd.Doporučuji všem kdo má rád bojové filmy a nejen je. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yuri Boyka (Scott Adkins) při kvalifikaci na evropské mistrovství pošle svého soupeře Viktora Gregova k zemi. Viktor je převezen ve vážném stavu do nemocnice a umírá. Yuri o sobě začíná pochybovat. Vdova se po manželově smrti dostává do problémů, protože dluží Zourabovi peníze, které pomáhají dětem v centru. Alma proto musí dělat servírku v jeho klubu. Boyka chce pomoci a proto nastupuje do ringu... Snímek nabídl velmi slušný příběh a pro diváka atraktivní souboje. Trochu se dalo čekat to, že Martyn Ford (Koshmar) nedostane tolik prostoru a bude ve filmu hlavně kvůli finále. Koordinátora soubojů (Fight Coordinator) dělal Tim Man a v ringu ho bylo možné spatřit jako zápasníka Ozerova (z dvojice bratrů to byl ten menší). Borislav Iliev má kredit jako koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator. Isaac Florentine snímek produkoval. Veselin Troyanov má v závěrečných titulcích kredit Mr. Adkins Stunt Double. Film je věnovaný památce Danny Lerner / DEDICATED TO THE MEMORY OF DANNY LERNER ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak přes kopírák trojky dvojky, ovšem a co je důležitý, přidal se nám malinko (i když jednoduchej) příběh, kterej nám vybočuje i mimo provazy ringu za zdi arény... Musím se přiznat, že mě Boykův čtenářskej koníček bible a bláboly o bohu dost prudí! Zabiják jeho kalibru, je najednou citlivej jak špička jeho vocasu?... Nejde mi to do kupy! Každopádně za návrat v novodobým světě filmu do akčních 80ek-90ek je dát tu čtvrtou stár povinností! 70% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Andreas Nguyen sa počas natáčania bojovej sekvencie so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka) poranil tak nešťastne, že musel byť prevezený do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)
  • Na hraničním přechodu, kde je Yuri Boyka (Scott Adkins) kontrolován ruským vojákem, je závora s cedulí STOP. Text stop je napsán v latince, ale měl by být v azbuce. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama