Reklama

Reklama

Šerifská hvězda

(seriál)
  • Velká Británie Tin Star
Trailer
Velká Británie, (2017–2020), 20 h 15 min (Minutáž: 43–53 min)

Hudba:

Adrian Corker

Hrají:

Tim Roth, Christina Hendricks, Abigail Lawrie, Christopher Heyerdahl, Lynda Boyd, Kevin Hanchard, Ian Puleston-Davies, Stephen Walters, Dan McDougall (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál Šerifská hvězda se odehrává v idylickém horském městečku, zaplaveném přistěhovalci těžícími ropu v nedalekém frakovacím zařízení, a čelícím rostoucí vlně zločinu. Vypráví emocemi nabitý a místy i zábavný příběh Jima Wortha (Tim Roth), abstinenta s dobrým smyslem pro humor i pro rodinu a horlivého náčelníka policie, jehož poklidný život naruší příchod bandy zločinců. Ti při zpackaném pokusu o Jimovu vraždu zabijí jeho malého synka. Tento čin – a Jimova ostudná odpovědnost za to, že se zbaběle vyhnul smrtící kulce – u něj vede v kombinaci s odmítáním přijmout minulost až k alkoholizmu. Jimovo nezřízené pití posléze nabyde formu jeho alter ega - nasávajícího, okouzlujícího, falešného a nelítostně brutálního druhého já jménem Jack Devlin. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nadchly, určitá podobnost s Ozark, minimálně tedy prostředím a rodinou, která se z nějakého důvodu stěhuje jinam.Mělo to drajv a ve mě hlodala velká zvědavost, jakým směrem se to bude ubírat. A zahlo to dolevaaa. A to hodně, herci byli vybráni pečlivě, ale mě prostě přestalo bavit dívat se nesmyslně se chovající trotly. Jeden vedle druhého, to je můj pocit.Nevyužitý potenciál s krásným vizuálnem. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem narazil náhodou, zaujal mě Tim Roth, který mě bavil v Lie to Me, tak sem to zkusil. První díl mě zaujal a nakonec sem skoukl všech deset epizod v kuse. Atmosféra byla fajn, postavy jak který ( potěšil Heyerdahl, který jede ve stylu HoW dalšího Švéda :-D). Akce, násilý, nahota fajn. CGI triky byly hodně poznat. Chvílema mi to přišlo trošku víc ujetý než by muselo být. Finále slušný. Druhá série je jistá, tak je to dobré. S odřenýma ušima za 4* - 70%. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Miestami skutočne snaha kopírovať Fargo, nie je to ale tak absurdné a skôr sa to drží pri zemi...má to silnú atmosféru a ktovie ako by to celé dopadlo ak by to stlačili do 7 dielov. Určite ale seriál ktorý má svoje čaro a som zvedavý na druhú sériu aj keď si po pravde neviem predstaviť pokračovanie. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Antické drama uprostřed kanadské přírody aneb Spravedlnost je věc ošidná a relativní. 1) Nikdo není, za co se vydává, všechno je jinak, chování postav je nepředpověditelné. Děj ovládá syrová kanadská příroda a syrové charaktery._____ 2) 56letý vynikající (jak taky jinak) Tim Roth (šerif) a pěkně vytvarovaný asi 22letý Oliver Coopersmith (vrah Whitey) jsou zárukou, že je na co se dívat. Ještě je tu 42letý Stephen Walters (kytarista Jimmy)._____ 3) 9.6.2019 - Druhá řada pokračuje přesně tam, kde první skončila._____ I nadále se střídají nudné a bezobsažné chvíle s nabitým dějem, melodramatický telenovelový patos a prázdné kecy se zajímavou akcí._____ Pobavil mě závěrečný westernoidní souboj._____ Nejasný konec plný smyčcové hudby má zřejmě ponechat pootevřená vrátka pro další řadu._____ 4)  15.5.2021 - A tak se i stalo. Ve třetí řadě se děj přenáší do Liverpoolu a my konečně naplno zjistíme, co jsou naši hrdinové zač. Přetrvávají přednosti i vady z minulých řad - chvílemi velmi zajímavé, chvílemi nuda. Líbí se mi závěrečná pointa (v posledních vteřinách) - symbolicky vyjadřuje, co se má stát. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Remeselne zručne zrežírovaný mix najroznejších atraktívnych seriálových klišé. Napínavé, vygradované a kvalitne obsadené, ale v záplave súčasných nadštandartných televíznych produkcií vo výsledku iba lepší priemer. Možno pri druhom pozretí a prípadnej druhej sérii hodnotenie zvýšim. Potenciál rastu tu je. (11.9.2017) ()

Galerie (359)

Zajímavosti (9)

  • Ve 24. minutě, když starý muž dostane malého pejska, slyšíme v pozadí skladbu „I like It“, která vyšla v roce 1963 a je od britské kapely Gerry and the Pacemakers. Tato skladba byla rovněž předělána v roce 1980 britskou kapelou Depeche Mode. (Trajektt)
  • Ve 3. minutě, když rodinka jede autem překrásnou kanadskou krajinou, slyšíme z rádia skladbu „Don't Get Me Wrong“ od kapely The Pretenders, která vyšla v roce 1986 jako první singl z jejich čtvrtého studiového alba nazvaného „Get Close“. (Trajektt)
  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Alberta. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama