Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Liam se probere po autonehodě a nepamatuje si, kdo je. Když se vydá do města pro pomoc, nachází jen mrtvá těla s podivně bledýma očima. Liam se nejprve domnívá, že to způsobil virus, který je přítomen ve vzduchu. Záhy však odhalí děsivou pravdu – každý, kdo se k němu přiblíží na vzdálenost 15 metrů, okamžitě zemře. (Cinemax)

Recenze (89)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Velmi pozitivne hodnotim napad a prevedenie. Zvlast pociatocny rozjazd tomu da to spravne mysticno. Obaja reziseri tiez celkom osvedcene stavili na atraktivitu postupneho odkryvania minulosti, ako sa filmovym postavam postupne vracia pamat. Volba ustrednych postav tiez moc nedrazdi. Zial, napriek urcitej benevolencii v logike v zanri sci-fi, aj tu je pritomnych par vylozenych hluposti a preslapov. Mna osobne "dostali" najviac tie "nahody", ci zhody okolnosti v zavere filmu. Skoda, stacilo popracovat na scenari a mohli sme tu mat nadpriemerne sci-fi. Pre zaujimavost odporucam, ako fungujuci celok vsak nic extra. Slabsi priemer na dobru noc, ked uz mozno mozog divaka nepracuje na plny vykon. ;) Trojhviezdie ber s rezervou, kvoli vyzdvihnutiu pozitiv na zaciatku mojho komentara. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Docela misterijozní guláš, dokazující, že se dá stále vymejšlet novej zápletek. Jak se to tak plyne časem a dobou, vykresluje to takovej ten prima americkej zapadákov, ve kterým se dějou fakt zvláštní věci. Konec je výbornej, dokonale zvrací celý děj a tím mě to opět dostalo do situace, ve který neváhám napsat, že to je fak dobrý, a tímto děkuji za tip.Top ? Tiptop? Tip a Tap ? ()

Reklama

papuchalk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně jasný béčko po všech stránkách, nemá cenu v tom hledat něco bombastickýho. Ale je obdivuhodný, že s tak minimálníma vstupníma datama dokázali úspěšně hrát hru s divákem dobrou hodinu dvacet. Vždycky je hezký když to ve filmu u hlavní dvojice romanticky zajiskří jen náznakem. Nosné téma filmu podle mě totiž není ten jev s rádiusem, ale to, že oba dva se od sebe nemůžou vzdálit a potřebují se. Takové romantické prokletí. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zmatená mystery s pěknou i když očekávatelnou pointou. 1) Postavy řeší jen osobní rozměr. To, co se zdá mít skutečný význam - jakýsi druh vesmírné invaze či co vlastně, nikoho nezajímá. 2) Film není skutečná scifi, scifické prvky tu slouží jen k ozvláštnění děje. 3) No...vlastně je to celé nesmysl. 4) Ale na 2* si to vydělá, protože tu jsou pěkní mužní herci: 38letý Diego Klattenhoff (hlavní postava Liam) a 31letý Brett Donahue (manžel). ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Už začiatok je jasný. Brilantné nepoznanie, temnosť kde pozrieš a bezútešnosť. Bez toho, aby človek odhadol čo ako, ale nastane typická stredná nuda a roztiahlosť, bez výpravy, a hlavne.... a hlavne bez nádeje a vysvetlenia, s dosť ohnutým twistom. Rádius má výbornú premisu umierania s jedným háčikom. Nikto nevie prečo a za čo. Naznačenie je typickou ukážkou, kedy scenár nevie vysvetliť čo ďalej. Vie spraviť twist, ktorý aj tu pôsobí tak nútene, a spraví to, že vlastne som nevedel, či pozerám sci-fi s darmi z vesmíru, kde muž žena musia byť Jing a Jang, alebo je to kriminálna anamnéza. Z jedného aj druhého by mal byť samostatný film, dať ich dokopy za 90 minút nebol šťastný nápad. Rádius nie je vyslovene zlý film, pár inovácií má, avšak jeho hybridnosť, nedotiahnutosť narobí zbytočné vrásky. (videné 31.03.2020, BDrip) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Selkirku a Winnipegu (Manitoba, Canada). (ČSFD)

Reklama

Reklama