Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezaměstnaný inženýr Stanley Hill (John Travolta) se stal svědkem vraždy své manželky, Vivian (Rebecca De Mornay), kterou napadl gang násilníků v podzemních garážích. Sužovaný vinou, že nedokázal zachránit ženu, kterou miloval, se Stanleymu stále vrací obraz Vivian umírající v jeho náručí. Když nejsou detektiv Gilmore (Sam Trammell) a další zkorumpovaní policisté schopni přinést vrahy před soud, obrátí se Stanley na svého starého přítele Dennise (Christopher Meloni) a rozhodne se vzít věci do vlastních rukou. Na cestě pomsty, Stanley odhalí spiknutí, která vede do horních řad vlády. Ti si brzy uvědomí, že Stanley a Dennis jsou mnohem nebezpečnější, než si kdy mohl představit... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (117)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Noo,, film to špatnej není. Sic působí dost lacině, povrchně, ale koukat se na to dá. Travoltovi asi došly prachy, páč si nechal vytahat hubu a oči, vypadá jak něco mezi Donaldem a Micky Mousem!! a hraje tam asi parodii sám na sebe. Chvílema se mi zdálo, že to s ním fakt sekne. Děj: Drsoň se s jiným drsoněm nasere, a bez ohledu na přesilu a drsnost jiných drsňáků, v zápalu spravedlivosti, vymydlí celý to drsně drsný pseudoměsto. Co zákon nedokázal po řadu let, Micky Mouse Travič pořešil za 92 minut. Fakt borec. Konec je takovej, že ho rozstřílí komando poldů totálně na hadry, picne si fakt každej, no neva, protože se asi 5 vteřin poté Micky Mouse probudí v pohodě ve špitále, vodkrágluje posledního zkorumpovanýho zmrda, a nechá se odvézt do lázní na zotavení, nebo co. To už asi prachy zase má, páč maj Drsoňové na závěr pronajatýho tryskáče. Nebo co. Nebo jak? Jak to vůbec může někdo točit? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zabili jste mi starou, tak tady máte přes držku. A penál máte jistej, protže jsem shodou okolností bejvalej člen speciálních jednotek. Těžko by se počítalo, kolikrát už tady stejný schéma bylo a vlastně ještě bude. Ale na mě to fungovalo. Travoltovi s Melonim to docela šlapalo, film měl tempo a akce docela švih. Žádnej zázrak, ale i tak solidní béčková jednohubka. 60% ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Snímek není zas tak špatný, jak jsem si původně představoval. Bohužel jde o špatný pokus eRkově béčkové akce, která ničím nepřekvapí a to ani scénou v klubu, která mohla být atmosfericky zdatná, ale bohužel se tak nekonalo. V Rozpočtu 18 milionů bych si představil něco, co má větší koule. Původně jsem chtěl dát jenom dvě hvězdičky, ale dám tři díky časové délce, která člověka uspokojí a dodá filmu šťávu, leč by bylo zbytečné to protahovat na dvě hodiny a víc. Scénář pokulhává a to klišovitě ze všech stran. John Travolta očividně nedostal dost zaplaceno a proto se upsal ke smlouvě "nehrát" na city, což si všichni přiznáme, že je pravda... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No ty pitcho. Když se to dějově dostávalo k pomstě, říkám si hmmm super, to mám rád. Jenže tohle je asi jeden z těch nejhorších, co jsem kdy viděl. Ani ta akce není dobrá, kdyby aspoň ty vraždy byly něčím okořeněné, nééé prostě, klasika všech klasik - píchnutí nožíkem, nebo pif paf a konec. Tohle kdyby bylo z roku 90, fájn beru, ale v roce 2016 ?? s Travoltou ? Jak vůbec mohl na takovou obyčejnou hovadinu přistoupit ? Film vhodný do televize h@vna. Hvězdička se soucitu. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Jeden ze slabších kousků v tomto žánru. Travolta už fakt není nejmladší a působí doopravdy trochu umělohmotně, scénář béčkovější být nemůže, mám rád retro akčňáky, ale trochu soudnosti to přeci jen chce. Akce ničím nevyniká, snad jen Meloni předvede trochu lepší kontaktní bitku, jinak hlavně střílení a žádná sláva. Ale koukatelné to je, jednou. Lepší 2 hvězdy. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Columbuse v štáte Ohio. (beso74)
  • Jednú z úloh si mal zahrať aj Nicolas Cage. Od natáčania však nakoniec odstúpil kvôli neustále sa posúvajúcemu termínu natáčania. (beso74)

Reklama

Reklama