Reklama

Reklama

Taylor Swift - Look What You Made Me Do

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2017, 4:15 min

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvod bravúrny, zvyšok preplácané pózerstvo s nejakou myšlienkou ( v dnešnej dobe pokrytecky predhadzujúcu publiku ). Ale formálne újde. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Napadlo mě píseň podprůměrná, ale videoklip nadprůměrný, ale něco podobného tu už někdo napsal. ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Taylorka. Moje oblíbená blondýna, a tenhle klip se jí povedl. Je to přesně ten trhák, co popová diva potřebuje, než vydá novou desku. Koho by to štvalo? Tak to přece je, a ona to zvládá skvěle. Image naštvané holky je fajn, i když realita bude někde jinde. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (17)

  • Na zlatém trůně, na němž Taylor Swift sedí, je latinsky napsaná replika ze hry „Julius Ceasar“ od Williama Shakespeara, a to „Et tu Brute („I ty, Brute“), která odkazuje na údajnou zradu jí blízkých lidí. (hansel97)
  • Média Taylor Swift v minulosti několikrát obvinila, že si tvoří perfektní squad modelek. Na to Taylor odpovídá sekvencí, ve které velí skupině doslova falešných kamarádek, které jsou umělé. (hansel97)
  • Když se Taylor Swift koupe ve vaně plné šperků, leží na vrchu symbolicky bankovka s hodnotou jednoho dolaru. Jedná se o odkaz na její soud s DJem Davidem Muellerem, kterého Taylor obvinila ze sexuálního harašení, soud ji přiznal symbolické odškodnění v hodnotě jednoho dolaru. (hansel97)

Reklama

Reklama